Terug naar ATAG

ATAG showroom

ATAG showroom: innovatieve en duurzame keukens

ATAG wilden we absoluut ook in onze showroom. Weinig merken zijn zo innovatief en toonaangevend als het gaat om inbouwapparatuur. Daar komt nog bij dat ATAG ook duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. 

atag-showroom.jpg

Welk type kok ben jij? Ontdek het in de ATAG showroom

1. Je bent een semi-pro kok

Met jouw kookkunst steek je topkoks naar de kroon. Lastig receptje? Voor jou een fluitje van een cent. Dus wat heb je nodig? Een geïntegreerde wokbrander, natuurlijk. Verder twee tof vier kookzones. En wat dacht je van een combi-stoomoven! Met een ATAG-keuken haal jij het beste uit jezelf.

2. Je bent een ‘social’ kok

Gezelligheid, daar draait het allemaal om. Veel mensen aan tafel, gezellig kletsen, wijntje erbij. Verwennen en niet rennen, zeg maar. Alles loopt op rolletjes. Voor jou denken we aan een dubbeloven en een extra grote vaatwasser. Dan heb je na afloop ook weinig werk en meer tijd voor je gasten. Alles uit de ATAG collectie natuurlijk.

3. Je bent een ‘fun’ kok

Koken is allereerst plezier maken. Genieten van alle lekkere dingen in het leven. De keuken is jouw territorium. Jij raakt volledig in je element wanneer jij cakes, taarten en cupcakes bakt. Om jouw bak- en kooklust aan te kunnen, heb je een keuken nodig met een geweldige bakoven (uit de ATAG collectie natuurlijk). Daarbij is een top-koffiemachine ook geen overbodige luxe. Want een (cup)cake bakken zonder een geweldige espresso, latte macchiato of capuccino gaat natuurlijk niet. 

Kom ook langs bij onze ATAG showroom

Kom gewoon eens langs, wat voor type kok je ook bent. In onze ATAG showroom zul je smullen van al het noois. Onze keukenadviseurs laten je natuurlijk graag onze prachtige ATAG keukenmaterialen. Maar ze zijn er vooral om je te adviseren. Op basis van jouw wensen en dromen. Waar wacht je nog op? Maak hier een afspraak! Wij nemen alle tijd voor je in onze ATAG showroom. Geen zin om af te spreken? Kom je toch spontaan langs!

ATAG showroom bekijken? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak

Andere ATAG

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid