ATAG showroom

ATAG showroom: innovatieve en duurzame keukens

ATAG wilden we absoluut ook in onze showroom. Weinig merken zijn zo innovatief en toonaangevend als het gaat om inbouwapparatuur. Daar komt nog bij dat ATAG ook duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. 

atag-showroom.jpg

Welk type kok ben jij? Ontdek het in de ATAG showroom

Je bent een semi-pro kok

Met jouw kookkunst steek je topkoks naar de kroon. Lastig receptje? Voor jou een fluitje van een cent. Dus wat heb je nodig. Nou lees maar even mee. 
Een geïntegreerde wokbrander, natuurlijk. Verder twee tof vier kookzones. En wat dacht je van een combi-stoomoven! Bocuse, eat your heart out! Met een ATAG-keuken haal jij het beste uit jezelf.

Je bent een ‘social’ kok

Gezelligheid, daar draait het allemaal om. Veel mensen aan tafel, gezellige kletsen, wijntje erbij. Verwennen en niet rennen, zeg maar. Alles loopt op rolletjes. Voor jou denken we aan een dubbeloven en een extra grote vaatwasser. Dan heb je na afloop ook weinig werk en meer tijd voor je gasten. Alles uit de ATAG collectie natuurlijk.

Je bent een ‘fun’ kok

Koken is allereerst plezier maken. Genieten van de lekkere dingen in het leven. de keuken is jouw territorium. Niets heerlijker dan cakes, taarten en cupcakes bakken. Samen genieten van al dat lekkers. Dus heb je een geweldige bakoven uit de collectie van ATAG nodig. En dat vul je natuurlijk aan met een top-koffiemachine. Want wat is een cupcake zonder een geweldige espresso, latte macchiato of capuccino?

Kom langs in onze ATAG showroom

Kom gewoon eens langs, wat voor type kok je ook bent. In onze ATAG showroom zul je smullen van al het noois. Onze keukenadviseurs laten je natuurlijk graag onze prachtige ATAG keukenmaterialen. Maar ze zijn er vooral om je te adviseren. Op basis van jouw wensen en dromen. Waar wacht je nog op? Maak hier een afspraak! Wij nemen alle tijd voor je in onze ATAG showroom. Geen zin om af te spreken? Kom je toch spontaan langs!

Bel mij

of maak een afspraak

Delen viaDelen via Twitter
Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-magazine

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Land