Keukenwinkel Amsterdam

Voor de een is de keuken een kookparadijs, voor de ander een plek om met veel mensen samen te komen. De kookkeuken, de leefkeuken, de praktische keuken, noem maar op. Bij Intermat, dé keukenwinkel in Amsterdam en omgeving, ontdek je wat bij jou past. Onze ervaren adviseurs zorgen dat jouw keukendroom uitkomt. Dat is ons talent. 

Keukenwinkel-Amsterdam-2.jpg

Ontdek je eigen stijl in onze keukenwinkel in Amsterdam

Heb je zin in een unieke keukenexpeditie? Wij nemen je graag mee op ontdekkingstocht in onze keukenwinkel in Amsterdam. Het doel: inspiratie opdoen natuurlijk. Hoe? Door een uitgebreide tocht langs onze prachtige collectie moderne, klassieke en design keukens van toonaangevende keukenmerken, zoals Bulthaup, Eggersmann, Keller en Next125. 

Bezoek de showroom van onze Amsterdamse keukenwinkel

Wij nodigen je van harte uit. Kom naar onze keukenwinkel in Amsterdam en laat je meeslepen door 2000 vierkante meter aan inspiratie. Je mag spontaan langskomen, gewoon omdat je er zin in hebt. Of je maakt een geheel vrijblijvende afspraak maken met een van onze ervaren adviseurs. 

Keukenwinkel Amsterdam - ook badkamers en tegels

Meteen ook even inspiratie opdoen voor je badkamer? Geen probleem. Naast keukens helpen wij je graag met het ontdekken van je eigen wensen op het gebied van badkamers en tegels. Gewoon allemaal onder één dak. Je vindt het in de mooiste keukenwinkel vlakbij Amsterdam (echt!), in Mijdrecht. 

Eerst even inspiratie opdoen voordat je naar onze keukenwinkel gaat

Wil je helemaal geïnspireerd op pad? Gewoon even ideeën opdoen voordat je onze keukenwinkel in Amsterdam bezoekt? Kijk dan meteen even op onze inspiratiepagina. Als je eens langs wilt komen, maak dan een afspraak!

Onze klanten vinden onze keukenwinkel in Amsterdam top

Onze klanten beoordelen ons met een 9,0. Geweldig. Daar zijn we trots op! En we willen hun ervaringen graag met jou delen. Lees de reacties van Patricia en Arnoud en de familie Riel maar eens.

Bel mij

of maak een afspraak

Delen viaDelen via Twitter
Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-magazine

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Land