Keukens Utrecht

keukens-utrecht.jpg

Ontdek jouw stijl in onze showroom voor keukens nabij Utrecht

Het kiezen van een eigen stijl is een ontdekkingsreis. Wij inspireren je graag met onze uitgebreide collectie klassieke, design en moderne keukens van toonaangevende keukenmerken, waaronder Gaggenau, Next125, Bulthaup en Eggersmann

Bezoek de showroom voor keukens Utrecht

Onze showroom is geopend van maandag tot en met zaterdag. Hier wacht je 2000 vierkante meter aan inspiratie. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze ervaren adviseurs of kom spontaan langs bij onze showroom voor keukens bij Utrecht.

Maak een afspraak

Inspiratie opdoen voor een bezoek aan onze winkel voor keukens bij Utrecht?

Wil je, voordat je een bezoek brengt aan onze showroom in Mijdrecht, alvast inspiratie opdoen voor jouw nieuwe keuken? Neem dan een kijkje op onze inspiratiepagina.

Wat onze klanten vinden van onze keukens

Onze klanten beoordelen ons met een 9,0. Daar zijn wij trots op! Lees hier de reacties van Jacqueline en Arno en de familie Riel.

Maak een afspraak voor een uitgebreide rondleiding door onze keukenshowroom bij Utrecht 

Wil je een bezoek brengen aan onze showroom voor keukens in de buurt van Utrecht (Mijdrecht)? Dan is het raadzaam om van te voren een afspraak te maken met één van onze adviseurs. Zo kunnen wij genoeg tijd reserveren voor een rondleiding en kun je al je vragen uitgebreid stellen. Natuurlijk ben je ook altijd welkom om spontaan langs te komen voor advies over keukens.

Maak een afspraak

Bel mij

of maak een afspraak

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid