Keukens Hoofddorp

Ontdek jouw stijl voor jou keuken in Hoofddorp

Een nieuwe keuken uitzoeken, waar begin je? Wil je een moderne keuken of een klassieke, een greeploze keuken of juist niet, een eenvoudige keuken of juist een designkeuken die van alle gemakken voorzien is? Bij Intermat kun je naar hartenlust inspiratie opdoen voor jou keuken(s) in Hoofddorp.

Maak een afspraak

Bulthaup keukens Hoofddorp

Bulthaup is een befaamd keukenmerk dat al sinds 1977 onderdeel vormt van onze showroom in Mijdrecht. In ons speciale Bulthaup showroom vind je de prachtige b1 en b3 keukens. Met Bulthaup en al zijn ontwerpmogelijkheden weet je zeker dat je een unieke keuken samenstelt die niemand heeft. Wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw keuken uit alle combinaties van materialen, kleuren en Bulthaup apparatuur.

keukens-hoofddorp.jpg

Showroom bomvol keukens: Hoofddorp - Mijdrecht, je bent er zo

Graag verblijden wij je met onze 2000 vierkante meter showroom. Onze showroom is ingedeeld in leefwerelden, met elk hun eigen stijl en sfeer, zodat je geïnspireerd raakt voor je eigen keuken. Wij garanderen dat uw smaak er tussen zit! Vanaf Hoofddorp ben je bij ons in een halfuurtje.

Stel bij Intermat je keukens Hoofddorp samen

Wij helpen je graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken. Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Mijdrecht en we nemen alle tijd voor je. Spontaan een bezoek brengen? Dat mag natuurlijk ook!

Maak een afspraak

Bel mij

of maak een afspraak

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid