Keukens Hilversum

Bij Intermat, de winkel voor keukens in Hilversum en omgeving, inspireren en adviseren wij je graag bij het kiezen van je nieuwe droomkeuken. Ontdek je eigen stijl, wij staan altijd voor je klaar.

keukens-hilversum.jpg

Ontdek je eigen stijl voor je keuken in Hilversum

Het kiezen van een nieuwe keuken bij Intermat is een ontdekkingsreis. Wij inspireren je graag met onze uitgebreide collectie moderne en klassieke keukens van toonaangevende keukenmerken, waaronder Keller, next125, Pelgrim en Eggersmann.

Intermat biedt naast keukens ook badkamers en tegels

Naast keukens vind je in onze showroom in Mijdrecht ook een ruim assortiment aan badkamers, tegels en het Mosa Experience Centre. Alles onder één dak, in de mooiste winkel voor keukens in de omgeving van Hilversum.

Bezoek de 2000 vierkante meter showroom

Van maandag tot en met zaterdag ben je van harte welkom in onze showroom. Daar wacht 2000 vierkante meter aan inspiratie op je. Maak vrijblijvend een afspraak met onze ervaren adviseurs of kom spontaan langs bij Intermat keukens Hilversum.

Doe inspiratie op voor een bezoek aan onze keukens Hilversum

Wil je, voordat je een bezoek brengt aan onze showroom in Mijdrecht, alvast inspiratie opdoen voor jouw nieuwe keuken? Neem dan een kijkje op onze inspiratiepagina.

Wat onze klanten vinden van onze keukens Hilversum

Onze klanten beoordelen ons met een 9,0. Daar zijn wij uiteraard trots op! Onze klanten delen graag hun ervaringen met je. Lees hier de reacties van Patricia en Arnoud en de familie Riel over hun nieuwe keukens.

Maak een afspraak voor een uitgebreide rondleiding

Wil je een bezoek brengen aan onze showroom in Mijdrecht om met eigen ogen onze showroom te bekijken? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Dan hebben wij alle tijd voor je en voor al je vragen. Natuurlijk ben je ook altijd welkom voor een spontaan bezoek.

 
Bel mij

of maak een afspraak

Delen viaDelen via Twitter
Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-magazine

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Land