Keukens Amersfoort

Bij Intermat, de winkel voor keukens in Amersfoort en omgeving, ontdek je eigen stijl en sfeer. Het is ons talent om jouw te inspireren, adviseren en te helpen bij het realiseren van jouw droomkeuken. Onze ervaren keukenadviseurs staan voor je klaar.

keukens-amersfoort.jpg

Ontdek jullie stijl in onze 2000 m2 showroom

Het bepalen van een eigen stijl is een ontdekkingsreis. Wij inspireren je graag met onze uitgebreide collectie design, moderne en klassieke keukens van toonaangevende keukenmerken, waaronder Gaggenau, Pelgrim, Keller en Eggersmann

Bezoek de showroom 

Van maandag tot en met zaterdag nodigen wij je van harte uit in onze showroom, waar 2000 vierkante meter aan inspiratie op je wacht. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze ervaren adviseurs of kom spontaan langs bij Intermat keukens Amersfoort.

Intermat biedt naast keukens ook badkamers en tegels

Naast keukens vind je in onze showroom ook een ruim assortiment aan badkamers, tegels en het Mosa Experience Centre. Alles onder één dak, in de mooiste winkel voor keukens in de omgeving van Amersfoort.

Inspiratie opdoen voor een bezoek aan onze keukenshowroom bij Amersfoort?

Wil je, voordat je een bezoek brengt aan onze showroom in Mijdrecht, alvast inspiratie opdoen voor jouw droomkeuken? Neem dan een kijkje op onze inspiratiepagina.

Wat onze klanten vinden van onze keukens 

Onze klanten beoordelen ons met een 9,0. Daar zijn wij trots op! Onze klanten delen graag hun ervaringen met je. Lees hier de reacties van Jacqueline en Arno en de familie Muller.

Maak een afspraak voor een uitgebreid rondleiding in onze showroom 

Wil je een bezoek brengen aan onze showroom in Mijdrecht? Dan raden wij je aan om van te voren een afspraak te maken met één van onze adviseurs. Wij reserveren graag alle tijd voor je, zodat je al je vragen uitgebreid kunt stellen. Natuurlijk ben je ook altijd welkom voor een spontaan bezoek.

Bel mij

of maak een afspraak

Delen viaDelen via Twitter
Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-magazine

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Land