Terug naar overzicht
 • Novy Koelkast

Novy Koelkast

Novy koelkasten bestaan er in diverse modellen en verschillende afmetingen. Zodat u er altijd een vindt die in uw keuken past. Rekening houdend met ieders budget ontwikkelden we 2 lijnen. 

 • De Basic line bestaat uit degelijke basismodellen met uiterst praktische details. 
 • In de X-clusive line vindt u modellen die aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoen en op het vlak van technologie en design tot in de kleinste details uitgewerkt zijn.

Basiseigenschappen van alle koelkasten:

 • Integreerbare inbouwkoelkasten
  Alle koelkasten zijn geschikt voor inbouw achter een meubeldeur. Deze kan afgewerkt worden volgens het design van uw andere keukenkasten.
 • Energie-efficiëntieklasse
  De energie-efficiëntieklasse wordt ingedeeld van A tot G. Alle NOVY koelkasten zijn uitgerust met een A+ label.
  Door de combinatie van een optimale koeltechniek en moderne elektronica wordt het verbruik bij de Novy koelkasten tot een minimum herleid en bespaart u tot 70% energie.
 • CFK - en HFK -vrij
  De schadelijke stoffen CFK en HFK werden vervangen door Pentaan en Isobutaan. Dit maakt alle NOVY koelkasten onschadelijk voor de ozonlaag.
 • Automatische ontdooiing
  Bij alle Novy koelkasten wordt er tijdens het koelen geregeld automatisch ontdooid. De achterwand kan niet meer aanvriezen. Dit maakt het reinigen extra eenvoudig
 • 4 sterrenvriesvak ****
  Bij een bewaartemperatuur van -18°C en lager kunt u diepvriesproducten en ingevroren levensmiddelen verscheidene
  maanden bewaren, ijsblokjes maken en verse levensmiddelen invriezen.
 • SuperCool
  Door een druk op de knop “SuperCool” daalt de temperatuur tot 2°C en schakelt de koelkast na 6 uur terug op zijn vooraf ingestelde temperatuur. Zo kunt u op korte tijd een grote hoeveelheid koelen. Dit is bijvoorbeeld zeer handig bij een onverwachte party.
 • Easy Freeze
  Dankzij in de wand geïntegreerde verdamperleidingen ontstaat een geheel glad interieur dat ervoor zorgt dat ijs zich minder gemakkelijk afzet. Doordat het ijs niet meer op en tussen de verdamperplaten kan gaan zitten, is het ontdooien een snel en eenvoudig klusje geworden.
 • Koude accu’s
  Met de koude accu’s kunt u bij een stroomstoring de koude in de kast langer vasthouden om zo uw levensmiddelen te beschermen. U kunt de accu’s ook gebruiken bij het boodschappen doen om diepvriesproducten koel te houden of om in de koeltas te stoppen. Door hun handige plaatsing in het plafond van de vriesruimte, nemen ze geen nuttige ruimte in.

Comfort

 • Binnenverlichting
  Een goede binnenverlichting verzekert u een klare kijk op wat u bewaart. Lampje, temperatuurregelaar en thermostaatsensor vormen een onderhoudsvriendelijk geheel.
 • Omkeerbare deuren
  De deuren van de koelkasten zijn rechts of links omkeerbaar. U kunt zelf beslissen langs welke zijde uw koelkast opengaat. Legplaten en deurvakken in veiligheidsglas.
  Alle legplaten zijn vervaardigd uit veiligheidsglas en afgewerkt met een edelstalen profiel. Ze zijn eenvoudig in onderhoud en makkelijk uitneembaar. Eén van de legplaten is deel- en onderschuifbaar en kan op verschillende hoogtes worden geplaatst.
 • Flex Space
  Dankzij de vervanging van vaste verdamperplaten door glasplateaus, is het mogelijk de glasplateaus en laden uit de vrieskast te nemen waardoor één grote vriesruimte ontstaat. Uitnemen van een glasplateau en een lade biedt daardoor ruimte aan extra hoge producten.
 • Halveerbare glasplaat
  Om hoge flessen of andere hogere, brede verpakkingen op te bergen.
 • Flessen- en blikkenbeveiliging
  Door het verschuiven van de flessen- en blikkenhouder kunt u flessen en blikken beveiligen tegen omvallen bij het openen en sluiten van de deur.
 • Eierrekje, boter- en kaasvak
  Een keurig openklapbaar deksel in de deur van de koelkast zorgt ervoor dat eieren, boter en kaas op de juiste temperatuur te bewaren zijn. Dit vak is ook uitgerust met een eierrekje.

Novy Koelkast op maat? Maak een afspraak!

Bij intermat vind je een zeer compleet assortiment keukens van diverse hoogwaardige merken, zoals Siematic, Next125, Schüller, Keller en Mereno. Met het assortiment en de deskundigheid van intermat vind je gegarandeerd de keuken of badkamer die aansluit bij jouw wensen en budget. Daarnaast zijn wij natuurlijk partners van de gerenommeerde apparatenmerken Miele, Siemens, Atag, Pelgrim, Etna, Bora, Gaggenau, Neff, Novy, Liebherr, Quooker en Grohe. In combinatie met een grote verscheidenheid aan werkbladen kunnen wij alle oplossingen bieden.
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.

2000 m2 showroom

Met onze showroom van ruim 2000 vierkante meter, valt er uiteraard veel te ontdekken. De diverse leefwerelden zijn op logische wijze ingedeeld. Iedere leefwereld heeft zo zijn eigen sferen, geuren en kleuren. Iedere stijl is uniek. Voor ieder wat wils. 

Neem alvast een digitale rondleiding door onze showroom!

Uniek in Nederland

Wat maakt Intermat Mijdrecht nu zo uniek ten opzichte van alle andere showrooms in Nederland? Naast het enorme oppervlak van 2000 vierkante meter showroom, beschikt Intermat ook over het Mosa Experience Centre. Hier wordt de meest prachtige tegelcollectie tentoongesteld, welke u als bezoeker kunt ontdekken. Daarnaast heeft Intermat als 1 van de weinigen een Bulthaup Showroom. Deze schitterende b1 en b3 keukens zijn dan ook zo opgesteld dat je de keuken daadwerkelijk kunt ervaren. 

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid is voor ons belangrijk. Heb je opmerkingen, tips of andere ideeën voor of over Intermat? Laat ons dit weten via de contactpagina

Verbouwtips

Tijdens het verbouwen wil je uiteraard zo min mogelijk last hebben van de "rompslomp" er om heen. Intermat is dan ook de juiste aangewezen partner om verbouwers zo veel mogelijk te ontzorgen. Hierdoor zul je de verbouwing niet als een vervelende, maar juist als een inspirerende ervaring beleven. Doordat Intermat met veel professionals werkt, verlopen nieuw -en verbouwprojecten soepel.

Uiteraard kun je zelf ook altijd de juiste maatregelen treffen om het bouwproject zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ben je benieuwd hoe? Neem contact met ons op via 0297 - 233 533 of kijk op onze contactpagina.

Onderhoud en montage

Uiteraard gaan wij er van uit dat de montage op de juiste manier wordt uitgevoerd. Desondanks kan er wel eens wat voorvallen waarbij je de hulp van Intermat wilt inschakelen. En Intermat zou Intermat niet zijn, als zij daar niet de beste service in aanbiedt. Zelfs jaren na plaatsing van je keuken, badkamer of tegels staat Intermat voor u klaar om te ondersteunen waar nodig. 

Heb je vragen over je reeds opgeleverde keuken, badkamer of geplaatste tegels? Neem contact met ons op!

contact opnemen

 

Oplevering

De oplevering van uw keuken, badkamer of tegels wordt uiteraard tot in de puntjes verzorgd door Intermat. 

Ontwerp en advies

In de afgelopen jaren heeft Intermat zich veel ontwikkeld. Niet alleen in producten, maar ook in adviezen. Standaard oplossingen zijn er natuurlijk altijd. De kracht bij Intermat is juist dat er wordt geluisterd naar de individuele wensen. Deze wensen worden, samen met jou, vertaald naar een passend ontwerp. Welk in ieder interieur tot zijn recht komt.      

Van idee tot uitwerking

Voor zowel grote als kleine veranderingen in uw huis kunt u bij Intermat terecht. Advies in alle vormen en maten worden aangeboden. De medewerkers bij Intermat weten door jarenlange ervaring u het beste advies te geven, wat passend is bij jouw wensen. Aan de hand van onder andere moodboards, plattegronden, 3D-impressies en tekeningen worden jouw ideeën vormgegeven tot het definitieve ontwerp. En uiteraard biedt Intermat volledige ondersteuning bij de realisatie van jouw keuken, badkamer of het plaatsen van jouw tegels.

Bezorgservice

Intermat werkt met chauffeurs. Hierdoor zijn wij in de mogelijkheid om je bestelde producten / ontwerpen te bezorgen! Informeer naar de mogelijkheden via onze contactpagina.

Terugbelservice

Wil je graag dat Intermat contact met je opneemt? Bij Intermat is het mogelijk om een terugbelverzoek in te dienen. Intermat neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Hoe je dit kunt aanvragen? Ga naar de Terugbelservice pagina

Open Nieuwsbrief aanmelden

intermat Mijdrecht

Constructieweg 6
3641 SB Mijdrecht

0297 - 233 533

openingstijden mijdrecht

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
donderdag  koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondaggesloten

Magazijn mijdrecht

maandag - vrijdag  07.00 - 16.00
zaterdag en zondaggesloten
 

Intermat Alphen a/d Rijn

Hoorn 124
2404 HJ Alphen aan den Rijn

0172 - 422 100

openingstijden alphen

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
vrijdag koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 17.00
zondaggesloten


 

volg ons

 • social-twitter
GRATIS INTERMEZZO

Een interieur kies je maar een paar keer in je leven.

Vraag de gratis Intermezzo brochure aan en laat je inspireren!

Campagne image
aanvragen