Keuken winkel Den Haag

Bij Intermat, dé keuken winkel in Den Haag en omgeving, ontdek je jouw stijl. Onze ervaren adviseurs adviseren, inspireren, ontzorgen en helpen je bij het realiseren van jouw droomkeuken. Maak alvast een afspraak, dan reserveren zij alle tijd voor je!

Maak een afspraak

Keuken winkel Den Haag: ideeën opdoen in onze showroom

Kom ook eens langs bij onze keuken winkel en neem een kijkje in ons assortiment in onze showroom in de buurt van Den Haag. Hier staan diverse keukenopstellingen van toonaangevende keukenmerken waaronder Keller, Next 125, Bulthaup en Eggersmann waar je heerlijk doorheen kunt wandelen en ideeën op kunt doen. 

keukenwinkel-den-haag.jpg

Kom langs voor advies over jouw toekomstige keuken(apparatuur)

Het gebruiksplezier van je keuken wordt voor een groot deel bepaald door de keukenapparaten. Het maken van de juiste keuzes is dan ook erg belangrijk. Een adviesgesprek kan hierbij helpen. Onze adviseurs geven je graag vrijblijvend advies dat aansluit bij jouw wensen en budget. Maak een afspraak en kom langs bij onze keuken winkel bij Den Haag voor meer informatie over keukenapparatuur.

Maak een afspraak

Keukenwinkel Den Haag: meer dan alleen keukens

Naast keukens hebben wij ook een ruim assortiment aan badkamers en tegels. Alles onder één dak, in de mooiste keuken winkel in omgeving Den Haag, centraal gelegen in Mijdrecht. 

Bel mij

of maak een afspraak

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid