Keuken winkel Den Haag

Bij Intermat, dé keuken winkel in Den Haag en omgeving, ontdek je jouw stijl. Onze ervaren adviseurs adviseren, inspireren, ontzorgen en helpen je bij het realiseren van jouw droomkeuken. Dat is ons talent. 

keukenwinkel-den-haag.jpg

Ontdek jouw stijl in onze keukenwinkel in Den Haag

Het kiezen van een eigen stijl is een ontdekkingsreis. Kom op ontdekkingstocht in onze keuken winkel in Den Haag en laat je inspireren door onze collectie moderne, klassieke en design keukens. 

Keuken winkel Den Haag: ideeën opdoen in onze showroom

Kom ook eens langs bij onze keuken winkel en neem een kijkje in ons assortiment in onze showroom in de buurt van Den Haag. Hier staan diverse keukenopstellingen van toonaangevende keukenmerken waaronder Keller, Next 125, Bulthaup en Eggersmann waar je heerlijk doorheen kunt wandelen en ideeën op kunt doen. 

Kom langs voor advies over keukenapparatuur

Het gebruiksplezier van je keuken wordt voor een groot deel bepaald door de keukenapparaten. Het maken van de juiste keuzes is dan ook erg belangrijk. Een adviesgesprek kan hierbij helpen. Onze adviseurs geven je graag vrijblijvend advies dat aansluit bij jouw wensen en budget. Maak een afspraak en kom langs bij onze keuken winkel bij Den Haag voor meer informatie over keukenapparatuur.

Bezoek de showroom van keuken winkel Den Haag

Wij nodigen je van harte uit in onze keuken winkel in Den Haag waar je betoverd wordt door 2000 vierkante meter aan inspiratie. Je kunt spontaan langskomen of een vrijblijvende afspraak maken met één van onze ervaren adviseurs. 

Keuken winkel Den Haag: meer dan alleen keukens

Naast keukens hebben wij ook een ruim assortiment aan badkamers en tegels. Alles onder één dak, in de mooiste keuken winkel in omgeving Den Haag, centraal gelegen in Mijdrecht. 

Adresgegevens keuken winkel Den Haag

Constructieweg 6
3641 SB, Mijdrecht

Openingstijden keuken winkel Den Haag

Maandag t/m vrijdag
09.00 uur - 17.00 uur
Koopavond (do)
19.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag
10.00 uur - 16.00 uur  

Bel mij

of maak een afspraak

Delen viaDelen via Twitter
Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-magazine

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Land