Keuken Soest

Bij Intermat, de keuken winkel in Soest en omgeving, valt veel te ontdekken. Onze 2000 m2 grote showroom is zo ingericht dat je er heerlijk doorheen kunt wandelen om de verschillende sferen echt te ervaren en de kwaliteit te voelen. Maak alvast een afspraak met één van onze keukenexperts.

Maak een afspraak

Inspiratie opdoen voor nieuwe je keuken in Soest

Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie klassieke, design en moderne keukens van diverse toonaangevende keukenmerken waaronder Miele, Eggersmann, Pelgrim, Gaggenau en Next125.

Stel je droomkeuken samen

Onze adviseurs staan voor je klaar om samen met jou je keuken ter plekke tot in detail samen te stellen. Geheel volgens jouw wensen en budget. Alle combinaties van kleuren, keukenapparaten en materialen zijn hierbij mogelijk. Samen zorgen we ervoor dat de keuken perfect aansluit bij de sfeer en stijl van jouw woning.

miele-keuken-intermat.jpg

Professionele installatie

Wanneer het ontwerp akkoord is komen onze ervaren monteurs bij je langs om de keuken te installeren in je woning in Soest. Wij vinden kwaliteit heel belangrijk. En dat blijft zo. Ook jaren na de aankoop en plaatsing van je keuken staan we voor je klaar.

Intermat biedt meer...

Bij Intermat vind je naast keukens ook een ruim assortiment aan tegels en badkamers. Alles onder één dak, in een van de mooiste keuken winkels in de omgeving van Soest.

Bezoek onze keukenshowroom nabij Soest 

Wil je een bezoek brengen aan onze keuken showroom in de buurt van Soest? Dan raden wij je aan om van te voren een afspraak te maken met één van onze adviseurs. Dan reserveren wij alle tijd voor je, zodat je al je vragen uitgebreid kunt stellen. Uiteraard mag je ook spontaan langskomen. 

Maak een afspraak

Bel mij

of maak een afspraak

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid