Keuken showroom

Waar kun je nou beter inspiratie voor je nieuwe keuken opdoen dan in een keuken showroom? Nou, in ónze keukenshowroom! Hier vind je niet alleen een ruim assortiment aan kwaliteitskeukens maar ook prachtige bijpassende keukentegels!

bluthaup1.jpg

Wat kun je allemaal vinden in onze keukenshowroom?

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken of inspiratie voor je nieuwe keuken? Kom dan naar de showroom van Intermat in Mijdrecht! Je vindt hier alle stijlen, merken en sferen die je maar kunt bedenken. Denk aan opstellingen van strakke keukens, klassieke modellen, kookeilanden, diverse kleuren, materialen en tegels. Maak alvast een afspraak met één van onze keukenexperts en zij reserveren alle tijd voor je!

Maak een afspraak

Hoe groot is de keukenshowroom van Intermat?

Onze showroom is maar liefst 2000 vierkante meter groot. Het is onmogelijk om niet iets te vinden dat past bij jouw smaak en stijl. De diverse leefwerelden zijn zo opgesteld dat je een overzichtelijk beeld krijgt van de diverse stijlen. Zo kun je goed vergelijken. Dankzij de ruimtelijke opstelling van onze showroom kun je ook goed zien hoe een keuken in een ruimte staat en hoe het licht valt.

Welke stijlen en opties zijn er te zien in de keukenshowroom?

Intermat biedt diverse stijlen, kleuren, vormen en mogelijkheden voor jouw keuken. Denk maar aan:

Waar vind je onze keuken showroom?

Onze keuken showroom is te vinden in Mijdrecht, vlakbij Amsterdam. Maak eens een afspraak en kom gewoon langs, dan neemt een keukenexpert alle tijd voor je. 

Maak een afspraak

Bel mij

of maak een afspraak

Delen viaDelen via Twitter
Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Land