Keuken nieuwbouw

Het uitzoeken van een keuken: nieuwbouw woning

Een keuken in een nieuwbouwwoning is als het invullen van een leeg canvas invullen: er is nog helemaal niets. Je hebt vrije keuze om de keuken van je nieuwe woning net zo in te delen als je zelf wilt. Wij snappen dat het verzinnen van een hele nieuwe keuken best lastig kan zijn. Wij helpen je graag bij het ontdekken van jouw keukenwensen. Samen ontwerpen we gegarandeerd jouw droomkeuken voor je nieuwbouwhuis. 

Maak een afspraak

Waar moet je op letten bij een nieuwbouw keuken?

Allereerst is het natuurlijk handig om zeker te weten wat de afmetingen van je nieuwbouw keuken worden. Waar zitten de aansluitingen? Soms kun je nog vóór de definitieve bouw van je huis bepalen waar je de watertoevoer en leidingen wilt hebben. Daarnaast is het belangrijk om de indeling te bepalen. Wil je bovenkasten of alleen onderkasten? Is de keuken L-vormig? U-vormig? Recht? Of wil je misschien een kookeiland of spoeleiland? Past dat in de ruimte?

modern4.jpg

Apparaten in keuken nieuwbouwhuis

Daarnaast wil je uiteraard apparaten in je keuken zodat je van alle gemakken voorzien bent. Denk aan een vaatwasser, koelkast, magnetron en/of oven. Of misschien wil je wel extra luxe zoals een dubbele oven, stoomoven, ijsblokjesmachine of grote koelkast. Alles is mogelijk in je nieuwbouw keuken.

Stijl in je keuken, nieuwbouw maakt het makkelijk

Of je nou een moderne, klassieke of designkeuken zoekt, bij Intermat is alles mogelijk. Laat je inspireren door onze bekende merken als:

Laat ons je helpen bij je nieuwe keuken!

Jouw uitdagingen zijn onze uitdagingen. De kwaliteit van je nieuwe keuken staat bij ons voorop. Onze deskundige mensen helpen je graag bij het ontwerpen, plaatsen en adviseren van je nieuwbouwkeuken. Voor elke ruimte, design, wens en budget is er een droomkeuken op maat!

Maak een afspraak

Bel mij

of maak een afspraak

Delen viaDelen via Twitter
Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Land