Keuken Mijdrecht

Wil je inspiratie op doen voor jouw droomkeuken? Intermat, dé winkel voor je nieuwe keuken in Mijdrecht, helpt jou hier graag bij. Het is ons talent om je te inspireren, adviseren en te helpen bij het realiseren van jouw droomkeuken. Onze ervaren keukenadviseurs staan voor je klaar. Kom langs en ontdek welke keuken bij jou past.

keuken-mijdrecht.jpg

Ontdek jouw stijl in onze showroom voor keukens in Mijdrecht

De ontdekkingsreis van het kiezen van een keuken begint bij Intermat. Wij inspireren je graag met onze uitgebreide collectie klassieke, design en moderne keukens van toonaangevende keukenmerken, waaronder Gaggenau, Next125, Bulthaup en Siemens.

Inspiratie opdoen voor een bezoek aan onze keuken showroom

Voordat je een bezoek brengt aan onze keuken showroom in Mijdrecht wil je wellicht alvast inspiratie opdoen voor jouw nieuwe keuken. Dat kan! Neem dan een kijkje op onze inspiratiepagina.

Bezoek de showroom voor keuken Mijdrecht

Van maandag tot en met zaterdag is onze showroom geopend. Hier staat je 2000 vierkante meter aan inspiratie te wachten. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze ervaren adviseurs of kom spontaan langs bij onze showroom voor keukens bij Mijdrecht.

Intermat: dé plek voor keukens, badkamers en tegels bij Mijdrecht

Naast keukens vind je in onze showroom ook een ruim assortiment aan tegels, badkamers en de Mosa Experience Centre. Alles onder één dak.

Wat vinden onze klanten van keukens Mijdrecht

Onze klanten beoordelen ons met een 9,0. Daar zijn wij trots op! Lees hier de reacties van Jacqueline en Arno en Patricia en Arnoud.

Maak een afspraak voor een uitgebreid rondleiding keukens Mijdrecht

Wil je een bezoek brengen aan onze showroom voor keukens in de buurt van Mijdrecht? Het is raadzaam om van te voren een afspraak te maken met één van onze adviseurs. Zo kunnen wij genoeg tijd voor je vrijmaken voor een rondleiding en kun je al je vragen stellen. Spontaan langskomen voor je keuken in Mijdrecht? Dat kan natuurlijk ook!

Bel mij

of maak een afspraak

Delen viaDelen via Twitter
Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-magazine

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Land