Keuken Mijdrecht

Wil je inspiratie opdoen voor jouw droomkeuken? Bij Intermat, dé winkel voor je nieuwe keuken in Mijdrecht, ben je dan aan het juiste adres! Van maandag tot en met zaterdag is onze showroom geopend. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze ervaren adviseurs of kom spontaan langs bij onze showroom voor keukens bij Mijdrecht.

MAAK EEN AFSPRAAK

Ontdek jouw stijl in onze showroom voor keukens in Mijdrecht

De ontdekkingsreis van het kiezen van een keuken begint bij Intermat. Wij inspireren je graag met onze uitgebreide collectie klassieke, design en moderne keukens van toonaangevende keukenmerken, waaronder Gaggenau, Next125, Bulthaup en Siemens.

keuken-mijdrecht.jpg

Intermat: dé plek voor keukens, badkamers en tegels bij Mijdrecht

Naast keukens vind je in onze showroom ook een ruim assortiment aan tegels, badkamers en de Mosa Experience Centre. Alles onder één dak.

Wat vinden onze klanten van keukens Mijdrecht

Onze klanten beoordelen ons met een 9,0. Daar zijn wij trots op! Lees hier de reacties van Jacqueline en Arno en Patricia en Arnoud.

Maak een afspraak voor een uitgebreid rondleiding keukens Mijdrecht

Wil je een bezoek brengen aan onze showroom voor keukens in de buurt van Mijdrecht? Het is raadzaam om van te voren een afspraak te maken met één van onze adviseurs. Zo kunnen wij genoeg tijd voor je vrijmaken voor een rondleiding en kun je al je vragen stellen. Spontaan langskomen voor je keuken in Mijdrecht? Dat kan natuurlijk ook!

Maak een afspraak

Bel mij

of maak een afspraak

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid