Keuken Leiden

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken in de omgeving Leiden? Kom dan eens langs bij Intermat, de keuken specialist in Leiden en omgeving. Wij helpen je bij het samenstellen van jouw droomkeuken. 

keuken-leiden.jpg

Deel je wensen met ons

Heb je speciale wensen voor je nieuwe keuken? Deel ze met ons. Wij helpen je graag om jouw dromen waar te maken. Voor elk budget en elke ruimte hebben wij een droomkeuken op maat. Onze adviseurs inspireren, ontzorgen en helpen je bij het realiseren van jouw droomkeuken. 

Maak een afspraak

Keukenwinkel bij Leiden: onze keukenmerken

In onze keukenshowroom bij Leiden vind je keukenopstellingen van al onze toonaangevende keukenmerken, waaronder:

Keuken samenstellen in Leiden

In onze keukenwinkel bij Leiden heb je ruim de keuze uit diverse materialen, kleuren designs en keukenapparaten. De combinatiemogelijkheden van onze keukens zijn oneindig. Dat maakt het samenstellen van een keuken ook zo leuk. Onze adviseurs helpen je hier graag bij. Maak een afspraak.

Maak een afspraak

Keuken plaatsen in Leiden

Bij het uitzoeken van je keuken krijg je advies van onze deskundige adviseurs met jarenlange ervaring. Zij ontwerpen je keuken op basis van jouw wensen. Als je samen met onze adviseur de keuken van je dromen hebt ontworpen zorgen wij voor de plaatsing van je keuken. Dit gebeurt op vakkundige wijze, zodat je jarenlang van je nieuwe keuken kunt genieten. Wij plaatsen keukens in Leiden en omgeving.

Bel mij

of maak een afspraak

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid