Keuken inbouwapparatuur

Alle soorten en maten inbouwapparatuur

Naast onze gerenommeerde keukenmerken zoals Bulthaup, Keller en next125 bieden wij ook een ruimte keus aan keuken inbouwapparatuur passend bij jouw budget en stijl. Samen met het type keuken en werkblad vormt keuken inbouwapparatuur het gezicht van jouw keuken. Onze merken zijn:

keuken-inbouwapparatuur.jpg

Welke keuken inbouwapparatuur heb jij nodig?

We horen je denken: uiteraard heb je een kookplaat, afzuigkap en koelkast nodig. Maar misschien wil je wel wat extra luxe? Bijvoorbeeld een design afzuigkap of een vrijstaande koelkast naast je inbouwapparatuur. Of ga je voor een combi-oven, of een los fornuis? Moet de vriezer ook in de keuken of staat die ergens anders? Vergeet de vaatwasser niet! Of wil je nóg een stapje verder gaan met een stoomoven, espressemachine of dubbele ovens? Intermat bekijkt samen met jou je wensen en hoe we deze in kunnen passen in het ontwerp.

Maak een afspraak

De juiste keukenindeling voor je keuken inbouwapparatuur

Apparatuur moet niet alleen maar mooi staan in je keuken, de juiste indeling is ook belangrijk. Je staat heel wat uren in de keuken en daarbij wil je niet onnodig heen en weer hoeven lopen. De spoelbak, koelkast en kookplaat vormen de ideale werkdriehoek, zorg ervoor dat deze niet te ver van elkaar vandaan zijn. Intermat helpt je hier uiteraard graag bij.

Bezoek onze showroom voor keuken inbouwapparatuur

Onze keukenapparatuur met eigen ogen bekijken? Kom een kijkje nemen bij onze 2000 vierkante meter grote showroom in Mijdrecht! Als je eerst even een afspraak maakt dan zal één van onze experts alle tijd voor je nemen.

Maak een afspraak

Bel mij

of maak een afspraak

Delen viaDelen via Twitter
Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Land