Keuken Den Haag

Zoek je een nieuwe keuken in de omgeving Den Haag? Kom dan eens langs bij Intermat. Dé keukenwinkel in de buurt van Den Haag. Je zult zien dat ons assortiment aan keukens varieert van zeer luxe tot verrassend betaalbaar!

keuken-den-haag.jpg

Keuken stijlen van Intermat: de keukenshowroom bij Den Haag

Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment aan moderne, klassieke en design keukens van toonaangevende keukenmerken. Intermat biedt voor ieder wat wils! Wij stellen droomkeukens samen die naadloos aansluiten bij de wensen en het budget van onze klanten. 

Maak een afspraak

Jouw keuken samenstellen

De combinatiemogelijkheden van onze keukens zijn oneindig. Dat maakt het samenstellen van een keuken in onze winkel bij Den Haag ook zo leuk. Je hebt ruim de keuze uit diverse materialen, kleuren designs en keukenapparaten. 

Keuken plaatsen in Den Haag

Kwaliteit staat voorop. Je krijgt bij het uitzoeken van je keuken advies van deskundige mensen met jarenlange ervaring. Wij ontwerpen én plaatsen je keuken in jouw woning in Den Haag en omgeving. Wij zorgen ervoor dat je keuken vakkundig geplaatst wordt, zodat je jarenlang van je nieuwe keuken kunt genieten.

Kom eens langs bij Intermat

Wij nodigen je van harte uit om eens langs te komen in onze keuken showroom bij Den Haag (te Mijdrecht). Het is handig om van tevoren een afspraak te maken met een van onze adviseurs, dan kunnen we alle tijd voor je reserveren.

Maak een afspraak

Bel mij

of maak een afspraak

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid