Keuken Amersfoort

Zoek je een nieuwe keuken in de buurt van Amersfoort? Kom dan eens langs bij Intermat. Dé keuken winkel in Amersfoort en omgeving. Hier ontdek je jouw stijl. Laat je door onze keukenexperts inspireren, adviseren, ontzorgen en helpen je bij het realiseren van jouw droomkeuken. Dat is ons talent. Ons assortiment aan keukens varieert van zeer luxe tot verrassend betaalbaar.

keuken-amersfoort.jpg

Keuken inspiratie opdoen bij Amersfoort

Een nieuwe keuken kiezen doe je niet elke dag. Daar komt veel bij kijken. Het is dan ook erg belangrijk om eerst veel inspiratie op te doen. Dat kan op een geweldige manier in onze keuken showroom bij Amersfoort. In onze showroom kun je alle schitterende keukens echt ervaren. Het is bijna alsof de keuken al bij je in huis staat. 

Kom op ontdekkingstocht in keuken winkel bij Amersfoort

Het is een ware ontdekkingstocht in onze keuken showroom bij Amersfoort. Laat je verrassen door de diverse kleuren, materialen, mogelijkheden en de designs. Als je een nieuwe keuken binnenwandelt voelt het even alsof je in je eigen nieuwe keuken staat. Eén van onze keukenexperts is je gids en beantwoordt al je vragen. 

Keuken winkel Amersfoort 

In onze keuken winkel bij Amersfoort staan diverse keukenopstellingen van toonaangevende keukenmerken waaronder Keller, Next 125, Bulthaup en Eggersmann. Laat je inspireren door onze collectie aan moderne, klassieke en design keukens. 

Kom langs voor advies over keukenapparatuur

Het gebruiksplezier van je keuken wordt voor een groot deel bepaald door de keukenapparaten. Het maken van de juiste keuze is dan ook erg belangrijk. Een adviesgesprek kan hierbij helpen. Onze adviseurs geven je graag vrijblijvend advies dat aansluit bij jouw wensen en budget. Maak een afspraak en kom langs bij onze keuken winkel bij Amersfoort voor meer informatie over keukenapparatuur.

Keuken winkel Amersfoort biedt naast keukens ook badkamers en tegels

Naast keukens hebben wij ook een ruim assortiment aan badkamers en tegels. Alles onder één dak, in de mooiste keuken winkel in omgeving Amersfoort, centraal gelegen in Mijdrecht. 

Adresgegevens keuken winkel Amersfoort

Constructieweg 6
3641 SB, Mijdrecht

Openingstijden keuken showroom Amersfoort

Maandag t/m vrijdag   09.00 uur - 17.00 uur
Koopavond (do)          19.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag                     10.00 uur - 16.00 uur  

Bel mij

of maak een afspraak

Delen viaDelen via Twitter
Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-magazine

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Land