Keuken Amersfoort

Zoek je een nieuwe keuken in de buurt van Amersfoort? Kom dan eens langs bij Intermat. Dé keukenwinkel in Amersfoort en omgeving. Ons assortiment aan keukens varieert van zeer luxe tot verrassend betaalbaar.

keuken-amersfoort.jpg

Keuken inspiratie opdoen bij Amersfoort

Een nieuwe keuken kiezen doe je niet elke dag. Daar komt veel bij kijken. Het is dan ook erg belangrijk om eerst veel inspiratie op te doen. Dat kan op een geweldige manier in onze keuken showroom bij Amersfoort. In onze showroom kun je alle schitterende keukens echt ervaren. Het is bijna alsof de keuken al bij je in huis staat. Ga samen met één van onze keukenexperts op ontdekkingsreis langs de vele kleuren, designs, materialen en mogelijkheden. 

Maak een afspraak

Keukenwinkel Amersfoort 

In onze keukenwinkel bij Amersfoort staan diverse keukenopstellingen van toonaangevende keukenmerken waaronder Keller, Next 125, Bulthaup en Eggersmann. Laat je inspireren door onze collectie aan moderne, klassieke en design keukens. 

Kom langs voor advies over keukenapparatuur

Het gebruiksplezier van je keuken wordt voor een groot deel bepaald door de keukenapparaten. Het maken van de juiste keuze is dan ook erg belangrijk. Een adviesgesprek kan hierbij helpen. Onze adviseurs geven je graag vrijblijvend advies dat aansluit bij jouw wensen en budget. Maak een afspraak en kom langs bij onze keukenwinkel bij Amersfoort voor meer informatie over keukenapparatuur.

Maak een afspraak

Bel mij

of maak een afspraak

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid