Terug naar overzicht
  • zwarte keukens

zwarte keukens

Zwarte keukens

Zwart is een heel verrassende kleur voor je keuken, waar je niet zo snel aan zult denken. Zwarte keukens passen in iedere stijl en in ieder interieur. Een zwarte keuken kan strak zijn, trendy, maar ook landelijk en nostalgisch. Een zwarte keuken geeft rust en warmte. Bovendien kun je in je zwarte keuken eindeloos variëren met diverse kleine kleuraccenten die jouw zwarte droomkeuken iedere keer weer een andere uitstraling geven.  Intermat adviseert jou hier graag in. Ook met het materiaal valt eindeloos te variëren. Je kunt kiezen voor een nostalgische zwarte houten keuken of een hoogglans greeploze zwarte designkeuken. Zwart is bovendien prachtig te combineren met RVS elementen.

Laat jouw ideale zwarte keuken ontwerpen en plaatsen

Kwaliteit staat voorop en wij vinden het leuk om je te helpen. Je krijgt bij het uitzoeken van je zwarte  keuken advies van deskundige mensen met jarenlange ervaring. Wij ontwerpen en plaatsen én adviseren ook nog jaren na aankoop van je keuken. Voor iedere ruimte is er een zwarte droomkeuken op maat, volgens jouw wensen en budget!

zwarte keukens op maat? ontdek onze brochures of maak een afspraak!

Bij intermat vind je een zeer compleet assortiment keukens van diverse hoogwaardige merken, zoals Siematic, Next125, Schüller, Keller en Mereno. Met het assortiment en de deskundigheid van intermat vind je gegarandeerd de keuken of badkamer die aansluit bij jouw wensen en budget. Daarnaast zijn wij natuurlijk partners van de gerenommeerde apparatenmerken Miele, Siemens, Atag, Pelgrim, Etna, Bora, Gaggenau, Neff, Novy, Liebherr, Quooker en Grohe. In combinatie met een grote verscheidenheid aan werkbladen kunnen wij alle oplossingen bieden.
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.