Terug naar overzicht
  • kookeiland

kookeiland

Keukens met kookeilanden

Een keuken met een keukeneiland heeft een luxe en gezellige uitstraling! Laat je inspireren in onze showroom in Mijdrecht, waar diverse keukenopstellingen met kookeiland staan. Er is meer mogelijk dan je dacht. Onze deskundige medewerkers kunnen samen met jouw de ideale keukenopstelling met kookeiland ontwerpen. 

Multifunctionele kookeilanden

Een keukeneiland is een centrale en multifunctionele plaats in je keuken. Je familieleden of vrienden kunnen aanschuiven, zodat je gezellig kunt kletsen terwijl je staat te koken. En dan kun je ze gelijk een handje laten helpen! Een keuken met kookeiland geeft je ook de mogelijkheid om je keuken bij je woonkamer te betrekken, het is de ideale scheiding tussen je open keuken en je woonkamer. Bovendien biedt je kookeiland je een zee aan extra opbergruimte.

Laat jouw keuken met kookeiland ontwerpen en plaatsen

Kwaliteit staat voorop en wij vinden het leuk om je te helpen. Je krijgt bij het uitzoeken van je keuken met kookeiland advies van deskundige mensen met jarenlange ervaring. Wij ontwerpen en plaatsen én adviseren ook nog jaren na aankoop van je keuken. Voor iedere ruimte is er een droomkeuken met kookeiland op maat, volgens jouw wensen en budget!

kookeiland op maat? ontdek onze brochures of maak een afspraak!

Bij intermat vind je een zeer compleet assortiment keukens van diverse hoogwaardige merken, zoals Siematic, Next125, Schüller, Keller en Mereno. Met het assortiment en de deskundigheid van intermat vind je gegarandeerd de keuken of badkamer die aansluit bij jouw wensen en budget. Daarnaast zijn wij natuurlijk partners van de gerenommeerde apparatenmerken Miele, Siemens, Atag, Pelgrim, Etna, Bora, Gaggenau, Neff, Novy, Liebherr, Quooker en Grohe. In combinatie met een grote verscheidenheid aan werkbladen kunnen wij alle oplossingen bieden.
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.