Terug naar overzicht
  • exclusieve keuken

exclusieve keuken

Goedhart Keukens en Tegels is een keukenspeciaalzaak waar exclusieve keukens van bijzondere merken te verkrijgen zijn!

product-header_siematic-classic_1.jpg

Exclusieve keukens in alle vormen en maten

Bang dat jouw wens te gek is voor Goedhart Keukens en Tegels? Dat is onmogelijk. Wij zijn er voor iedereen, elk budget, iedere wens, elke maat keuken en verschillende afwerkingen. Maar de kwaliteit van iedere keuken staat voorop. Duurzaamheid, ontwerp en een goede afwerking vinden wij belangrijk bij Goedhart.

maak een afspraak

Keukens in diverse stijlen

Bij het samenstellen van je nieuwe keuken kun je kiezen uit diverse stijlen. Over het algemeen kunnen we deze terugbrengen naar drie stijltypes: klassiek, modern en design. Mix en match is mogelijk, maar we geven je graag een indruk.

Klassieke keukens

Een klassieke keuken kenmerkt zich door een warme uitstraling, Dat verkrijg je door middel van keukenfrontjes met groeven, houtpatronen, ronde vormen of klassieke kastgreepjes. Een klassieke keuken is uiteraard voorzien van de nieuwste apparatuur!

Moderne keukens

Een moderne keuken kenmerkt zich door strakke vormen, strakke lijnen, greeploze frontjes, een witte basis of hoogglans frontjes. Maar uiteraard is er nog veel meer mogelijk. Onze deskundige ontwerpers helpen je graag bij het uitkiezen uit talloze exclusieve keukens.

Design keukens

Waar denk jij aan bij het woord design? Strak, glanzend, luxe, extra apparaten en mooi merken? Het kan allemaal bij Goedhart. En een design keuken hoeft niet duur te zijn!

Hebben we je al geïnspireerd voor je nieuwe keuken? Kom langs!

Je kunt altijd een afspraak maken om te komen kijken in onze ruime showrooms in Alphen aan den Rijn of Mijdrecht en in gesprek te gaan met onze adviseurs. Dan stellen we samen jouw exclusieve keuken samen.

MAAK EEN AFSPRAAK

exclusieve keuken op maat? ontdek onze brochures of maak een afspraak!

Bij intermat vind je een zeer compleet assortiment keukens van diverse hoogwaardige merken, zoals Siematic, Next125, Schüller, Keller en Mereno. Met het assortiment en de deskundigheid van intermat vind je gegarandeerd de keuken of badkamer die aansluit bij jouw wensen en budget. Daarnaast zijn wij natuurlijk partners van de gerenommeerde apparatenmerken Miele, Siemens, Atag, Pelgrim, Etna, Bora, Gaggenau, Neff, Novy, Liebherr, Quooker en Grohe. In combinatie met een grote verscheidenheid aan werkbladen kunnen wij alle oplossingen bieden.
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.