Terug naar overzicht
  • design keuken

design keuken

Design is prachtig maar ook duur – denk je misschien. Intermat laat je graag zien dat er meer mogelijk is dan je zou verwachten. Het is natuurlijk fijn dat je een voorkeur hebt voor mooie, bijzondere dingen. En dan is de keuken wel de meest voor de hand liggende plek om dit tot uiting te laten komen. Beslissen over jouw design keuken doe je niet iedere dag. Dus is het prettig als je advies krijgt van deskundige mensen met jarenlange ervaring, die samen met jou de ideale design keuken ontwerpen. 

Ontdek jouw ideale design keuken in onze showroom

Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie design keukens van toonaangevende keukenmerken als Keller, SieMatic en Next125. Wij hebben verschillende design keukenopstellingen staan in onze showrooms in Mijdrecht en Alphen a/d Rijn. Voor elke ruimte is er een design droomkeuken op maat, volgens jouw wensen en budget!

Kom jouw design keuken ontdekken, maak een afspraak!

Je kunt altijd langskomen, maar je kunt ook een vrijblijvende afspraak maken met een van onze adviseurs, dan reserveren we vooraf alle tijd voor je.

design keuken op maat? ontdek onze brochures of maak een afspraak!

Bij intermat vind je een zeer compleet assortiment keukens van diverse hoogwaardige merken, zoals Siematic, Next125, Schüller, Keller en Mereno. Met het assortiment en de deskundigheid van intermat vind je gegarandeerd de keuken of badkamer die aansluit bij jouw wensen en budget. Daarnaast zijn wij natuurlijk partners van de gerenommeerde apparatenmerken Miele, Siemens, Atag, Pelgrim, Etna, Bora, Gaggenau, Neff, Novy, Liebherr, Quooker en Grohe. In combinatie met een grote verscheidenheid aan werkbladen kunnen wij alle oplossingen bieden.
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.