Terug naar overzicht
  • apothekerskast

apothekerskast

Een apothekerskast in jouw keuken

Een apothekerskast een hoge, smalle kast waaruit een rek met mandjes kan worden getrokken en is de ideale voorraadkast voor blikken, kruiden, specerijen, sauzen, etcetera. De kast is uitschuifbaar, waardoor je gemakkelijk bij alle spullen kunt, zelfs de voorraad achterin de kast. De spullen staan altijd uit het zicht, waardoor je keuken met apothekerskast een rustige en opgeruimde uitstraling blijft behouden.

Ontdek jouw keuken met apothekerskast in onze showroom

Laat je inspireren in onze showroom in Mijdrecht, waar diverse keukenopstellingen met apothekerskasten staan. Er is meer mogelijk dan je dacht. Onze deskundige medewerkers kunnen samen met jouw de ideale keukenopstelling met apothekerskast ontwerpen.

Laat jouw keuken met apothekerskast ontwerpen en plaatsen

Kwaliteit staat voorop en wij vinden het leuk om je te helpen. Je krijgt bij het uitzoeken van je keuken met apothekerskast advies van deskundige mensen met jarenlange ervaring. Wij ontwerpen en plaatsen én adviseren ook nog jaren na aankoop van je keuken. Voor iedere ruimte is er een design droomkeuken op maat, volgens jouw wensen en budget!

apothekerskast op maat? ontdek onze brochures of maak een afspraak!

Bij intermat vind je een zeer compleet assortiment keukens van diverse hoogwaardige merken, zoals Siematic, Next125, Schüller, Keller en Mereno. Met het assortiment en de deskundigheid van intermat vind je gegarandeerd de keuken of badkamer die aansluit bij jouw wensen en budget. Daarnaast zijn wij natuurlijk partners van de gerenommeerde apparatenmerken Miele, Siemens, Atag, Pelgrim, Etna, Bora, Gaggenau, Neff, Novy, Liebherr, Quooker en Grohe. In combinatie met een grote verscheidenheid aan werkbladen kunnen wij alle oplossingen bieden.
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.