Terug naar Geplaatste keukens

Gerrie en André

Gerrie en André

Fijne keuken voor onze bed & breakfast

Gerrie Jansen en André van der Zwet zijn levensgenieters pur sang. Tot voor kort woonden ze in Amsterdam. Er is daar altijd wel iets te doen”, vertelt Gerrie over hun jaren in Amsterdam. “Maar we waren toe aan een rustigere omgeving. We droomden al een tijdje van een eigen bed & breakfast en gingen op zoek naar een huis waar we gasten konden verwelkomen, een huiskamerrestaurant konden beginnen en wijn- en whiskyproeverijen konden organiseren. Dat huis vonden we in Middenbeemster.”

“Ons nieuwe huis is compact en minimalistisch”, vult André aan. “We wilden daarom absoluut geen robuuste keuken en kozen voor de fijne lijnen van Bulthaup, een van de merken van Intermat. In onze keuken moest het mogelijk zijn om contact te maken met onze gasten.
Ik vind het niks als ik tijdens het koken met mijn rug naar mijn gasten sta; ik wil hen juist aan kunnen kijken. Frank van Intermat begreep precies wat we bedoelden. We zaten er letterlijk naast toen hij met een potlood op een leeg vel papier aan de ontwerptekening begon. Tussen het tekenen door konden we dus nog aangeven wat onze wensen waren. Binnen no time had hij een keuken getekend waar wij écht heel blij van werden.”

beeld-gerrie--andre.jpg

Gerrie: “De oplossing van Frank zat ‘m vooral in het kookschiereiland. We hebben een mooi aanrechtblad tegen de muur, maar door het eiland kunnen we ons tijdens het koken omkeren naar de gasten. Zij zitten tegenover het schiereiland. De afzuigkap die boven het schiereiland hangt, hangt vrij hoog. Daardoor hoeven we niet te bukken om onze gasten aan te kijken. Dat maakt de ruimte heel persoonlijk.”

André: “De keuken is echt onderdeel van onze leefruimte, maar tegelijkertijd is aan alles gedacht wat voor een hoge functionaliteit zorgt. Ik zie het als een professionele keuken. Stopcontacten zitten aan het schiereiland vast, waardoor we apparaten ook op het eiland kunnen zetten. Een snijplank en vergiet kunnen we boven de gootsteen schuiven, zodat we nog meer ruimte hebben om de heerlijkste gerechten klaar te maken. En we zijn ontzettend blij met onze combisteamer, oven en warmhoudlade. We ervaren geen enkele belemmering meer bij het koken en dat maakt onze hobby nog veel leuker!
Elke dag denk ik: dit is ons paradijs.”

Gerrie en André keuken op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
Zomeractie

Laat deze zomer een specialist langskomen

Speciaal voor de zomer heeft Goedhart keukens en tegels een actie ontwikkeld waar het mogelijk is om gratis een adviseur bij u thuis te laten komen.

Ik wil advies aan huis

Andere Geplaatste keukens

Bel ons: 0297 - 233 533

zomeractie_im.jpg

Afspraak maken!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid