Terug naar Geplaatste keukens

Freek en Lies

Passende oplossing

Freek en Lies van Vliet hebben een passie voor koken. “Dus een keuken waar je je prettig voelt en die functioneel is, is voor ons ontzettend belangrijk”, vertelt Lies.

Lies: “Wat de uitstraling van de keuken betrof, hadden we een uitdaging. Freek houdt van warme kleuren en klassieke details. Ik ben juist gek op keukens met een moderner karakter: zwarter en strakker. Gelukkig kwam Rob van Intermat met een passende oplossing: houten kastdeuren met een warme uitstraling in combinatie met een modern, zwart aanrechtblad. Dat hadden we zelf nooit bedacht, maar het is prachtig!”

freek-en-lies-van-vliet.jpg

“Bij Intermat hebben ze een passie voor hun vak”, vult Freek aan. “Zo is Rob naast keukenadviseur ook kok. Hij gaf ons allerlei praktische tips over de looplijnen van onze keuken en toen we twijfelden of we een kookeiland zouden nemen, adviseerde hij een ‘schiereiland’. Dat scheelt enorm in ruimte, waardoor we een mooie, grote keukentafel konden plaatsen.”

Freek en Lies keuken op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
Zomeractie

Laat deze zomer een specialist langskomen

Speciaal voor de zomer heeft Goedhart keukens en tegels een actie ontwikkeld waar het mogelijk is om gratis een adviseur bij u thuis te laten komen.

Ik wil advies aan huis

Andere Geplaatste keukens

Bel ons: 0297 - 233 533

zomeractie_im.jpg

Afspraak maken!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid