Een zomers dessert met een Italiaans tintje

Inspiratie nodig voor een lekker zomers dessert met een Italiaans tintje? Een heel eenvoudig recept, maar o zo lekker. De zomer is begonnen en aardbeien zijn volop verkrijgbaar, dus een extra reden om de keuken in te duiken met zomerkoninkjes! Om er vervolgens heerlijk van te genieten in de avondzon. 

Voor deze lekkernij heb je nodig:

aardbeien1.jpg

1 kilo aardbeien 
2,5 dl rode wijn 
2,5 dl water 
150 gram suiker 
1,5 eetlepel aceto balsamico

Bereidingswijze

Doe de rode wijn en het water in een kom en voeg hier de suiker en de aceto balsamico aan toe. Roer tot de suiker is opgelost en schep er dan de aardbeien doorheen. Laat de aardbeien in de koelkast minstens een halfuur marineren alvorens ze te serveren.

Eet smakelijk!

Bel mij

of maak een afspraak

Delen viaDelen via Twitter
Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-magazine

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Land