Werken als receptionist bij intermat, zó leuk is dat!Blogs
10 april 2022

Werken als receptionist bij intermat, zó leuk is dat!

Gemiddelde leestijd 2 minuten

Veelzijdige baan in een gemoedelijke sfeer

Een mooie, sfeervolle werkplek met uitzicht over het water en altijd omringd door de nieuwste trends in keukens en tegels. Met een klein team behulpzame collega’s én enthousiaste bezoekers, die hier hun droomkeuken komen uitzoeken. Werken bij Intermat in Alphen aan den Rijn is een plezier. Of, zoals receptioniste Barbara het zegt: “Alle verschillende taken maken mijn werk ontzettend leuk!”

Barbara werkt al bijna zes jaar bij Intermat. “Ik heb sinds mijn schooltijd receptiefuncties vervuld, dit werk is mij echt op het lijf geschreven. Klantvriendelijkheid zit in me. Hiervoor werkte ik bij een hotel, maar die wisselende tijden vond ik niet prettig. Hier bij Intermat zijn de werktijden perfect voor mij: gewoon overdag.”

Fijn team
“Wat ik speciaal vind aan Intermat? Het is een leuk bedrijf, waar ik met zeven collega’s in een prachtige showroom mag werken. Zo’n mooie werkplek doet echt wat met je. Als ik ’s ochtends binnen stap, krijg ik vanzelf een glimlach op mijn gezicht. Bovendien heb ik uitzicht over het water, ook daar ben ik blij mee. En de sfeer is hier heel goed: ’s ochtends drinken we samen koffie, tussendoor komen collega’s langs voor een praatje en we lunchen ook vaak met elkaar. We vormen een fijn team, het is heel gemoedelijk allemaal.”

Breed takenpakket
Als receptioniste is Barbara’s werk vooral veelzijdig. “Het belangrijkste is natuurlijk het ontvangen van bezoekers en het beantwoorden van telefoontjes. Maar er komt veel meer bij kijken. Denk maar aan het verwerken van e-mail, het agendabeheer van de verkopers, het verzorgen van koffie en thee voor bezoekers en het bestellen van kantoorartikelen en brochures. Al die verschillende taken maken mijn werk juist zo leuk! Ook het bijhouden van de afspraken rondom de verschillende nieuwbouwprojecten doe ik graag. Dat kan op sommige dagen heel intensief zijn, maar daar hou ik van.”

Favoriet
“Mijn favoriete taak is klanten te woord staan en hen helpen met hun vraag, door ze bijvoorbeeld door te verwijzen naar een collega of afdeling. Ik hoef zelf geen oplossingen te vinden, maar probeer wel zo goed mogelijk te ondersteunen, op een manier waarop ik zelf ook graag geholpen zou willen worden. Dit werk past echt bij mij, ik doe het met heel veel plezier.”

Ook werken als (parttime) receptionist bij Intermat?

We zijn nog op zoek naar een collega voor Barbara. Ben jij klantvriendelijk, accuraat en behulpzaam? Neem dan vooral contact met ons op. We maken graag kennis met je!


Recente blogitems

 • de verschillende stijlwerelden van SieMatic keukens
  22 februari 2023

  de verschillende stijlwerelden van SieMatic keukens

  De keuken is een belangrijke ruimte in ieder huis, maar ieder huishouden heeft natuurlijk een andere...

  verder lezen
 • In de spotlight: Modern Black Marble
  31 januari 2023

  In de spotlight: Modern Black Marble

  De keuken is steeds vaker letterlijk en figuurlijk het hart van het huis. Toe aan een wat inspiratie...

  verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.