Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
Vanaf voorjaar 2020 verkrijgbaar: De BORA X Pureterug naar Blogs
5 maart 2020

Vanaf voorjaar 2020 verkrijgbaar: De BORA X Pure

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

BORA X PURE

De langverwachte aanvulling op de BORA Pure is hier: De BORA X Pure. De nieuwste alles-in-1 kookplaat met een vele functionaliteiten en strak design. Het verbeterde gebruiksgemak door vergroot kookoppverlak en de nieuwe look-and-feel onderscheidt de BORA X Pure van haar voorganger. We nemen je graag mee op ontdekkingsreis door de wereld van het nieuwe koken.

Opvallend design

Het slimme en moderne design van de BORA X Pure maakt het een onopvallende eye-catcher. Twee karakteristieken die elkaar van nature eigenlijk tegenspreken, maar wel volledig omvattend zijn in dit geval. Het minimalistische karakter met zeer ruime kookoppervlakte en vlak ingebouwd afzuigsyteem zorgt voor volledige integratie met de keuken. In stand-bymodes is het bedieningspaneel nagenoeg niet zichtbaar, maar tijdens gebruik licht het paneel op: een echt pronkstuk in de keuken dus. Daarnaast is deze verticale slider ook nog eens makkelijk te bedienen en zorgt voor volledige controle over het kookproces binnen handbereik. 

BORA X PURE

Makkelijk in gebruik

Vandaag de dag hebben we vrijwel altijd te weinig uren in een dag. We kiezen vaak voor het versimpelen van dagelijkse bezigheden om hier vervolgens minder tijd aan kwijt te zijn. De gebruiksvoordelen van de BORA X Pure haken volledig in op deze uitdaging. Denk aan de variabele warmhoudfunctie met drie warmhoudstanden. Hiermee blijven uw gerechten op een optimale wijze warm zonder deze aan te branden.

Nu heeft u uw handen vrij voor overige zaken, zoals het uitladen van de vaatwasser. De schone vaat plaatst u in de zeeën van opbergruimte in uw keukenkastjes. Het slimme systeem van BORA X Pure is namelijk slechts 200 milimeter hoog waardoor het weinig tot geen kastruimte in beslag neemt. Tussendoor komt nog een werk-gerelateerd belletje, waarvoor u de keuken niet meer uit hoeft te rennen: het afzuigsysteem is namelijk geruisloos. Na het eten bent u gelukkig ook zo klaar met het schoonmaken van de keuken. De onderdelen van het afzuigsysteem zijn namelijk makkelijk te verwijderen en in de vaatwasser te plaatsen. Al met al, kookgemak alom. 

Nieuwsgierig?

Bent u nieuwsgierig geworden en ziet u uzelf al koken met uw nieuwe sous-chef de BORA X Pure? Kom eens een kijkje nemen in onze showroom of maak een afspraak voor advies op maat!


Recente blogitems

 • Ben jij onze nieuwe Keuken Planner?
  15 mei 2020

  Ben jij onze nieuwe Keuken Planner?

  Wij zoeken een ervaren planner die verantwoordelijk is voor het gehele planningsproces van het monte...

  verder lezen
 • De uitwerking van desinfectiemiddelen op keukenmeubelen
  12 mei 2020

  De uitwerking van desinfectiemiddelen op keukenmeubelen

  Desinfectiemiddel, iedereen heeft het vandaag de dag in huis. Maar op keukenmeubelen kan het een onp...

  verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!