Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
terug naar Blogs
3 oktober 2017

Supersnelle keuken schoonmaaktip

Gemiddelde leestijd: 1minuut

Voortaan niet meer schuren op aangekoekte pannen, bakplaten en grillroosters. Laat eenvoudige schoonmaakmiddelen het werk doen!

Aangekoekte pannen en bakplaten

Vrijwel alle pannen en bakplaten (met uitzondering van aluminium) kunnen een paar uur weken in  een bodempje kokend heet water met drie eetlepels soda of een vaatwastablet.

Azijn en water, de rest komt later

Voor het schoonmaken van aluminium pannen zijn water en azijn de perfecte oplossing. Kook 2/3 deel water en voeg een 1/3 deel azijn toe. Laat dit ongeveer een uur weken. Azijn zal helpen om de ingebrande voedselresten los te weken, zodat het gemakkelijk kan worden weggeveegd.

Met één veeg uw grillrooster schoon

Leg uw vieze grillrooster op een krant, spray deze vervolgens royaal in met Dreft losweekspray en vouw de krant om het rooster heen. De volgende dag veegt u zelfs de ergste aangekoekte resten zonder moeite weg!


Recente blogitems

  • Vieze snijplank? Zo heb je ‘m in een mum van tijd weer schoon
    19 oktober 2021

    Vieze snijplank? Zo heb je ‘m in een mum van tijd weer schoon

    Met deze drie simpele producten is het klusje zo geklaard!

    verder lezen
  • Stylingtips keuken
    12 juli 2021

    Stylingtips keuken

    Geef je keuken een upgrade met deze simpele stylingtips

    verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
#siteLanguage.callCTA_s#