Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
Sneak peek: de nieuwe SieMatic BoutiqueBlogs
4 november 2019

Sneak peek: de nieuwe SieMatic Boutique

Gemiddelde leestijd 2 minuten

Een groot gedeelte van onze showroom heeft een ware transformatie ondergaan. Wij breiden uit met SieMatic. Een bron van inspiratie, design en innovatie voor al je keuken- en interieurprojecten. Het is een groot project geweest, en eind november openen wij trots de deuren van deze Boutique. En... hieronder geven we je alvast een sneak peek.

Drie prachtige leefwerelden

Pure, Urban en Classic. Dat zijn de leefwerelden van SieMatic. Deze leefwerelden sluiten perfect aan op de leefwerelden in onze totale showroom. Wat ze allemaal gemeen hebben, is kwaliteit van het hoogste niveau en tijdloze elegantie. Lees vooral verder voor een uitgebreider kijkje in de drie verschillende lifestyles. 

Classic

De SieMatic-lifestyle Classic gaat verder dan een traditionele keuken. Het is een ontwerp wat uit verschillende, soms zelfs tegenstrijdige, stijlen bestaat, maar toch een harmonieus geheel biedt. Oude en nieuwe waarden worden zo gecombineerd dat je elke dag kan genieten van de luxe en stijl van oude elementen, en het comfort van de nieuwe waarden.

intermat--sneak-peek--siematic-classic.jpg

Urban

De SieMatic Urban lifestyle is veelzijdig en uniek door de met zorg geselecteerde objecten en contrasten. Zo ontmoeten spannend en rustig, vreemd en vertrouwd en bescheiden en uitbundig elkaar in deze lifestyle. Donkere, robuuste materialen hebben de overhand en (kruiden)planten zijn onmisbaar in deze keuken.

intermat--sneak-peek--siematic-urban.jpg

Pure

In de Lifestyle SieMatic Pure draait alles om ruimte. Ruimte om te koken, ruimte voor creativiteit en ruimte om te leven. Pure biedt deze mogelijkheid door met ruimteconcepten te werken waarin de functies van de keuken perfect en subtiel zijn geïntegreerd in het design. Pure is een elegante en minimalistische stijl, die door exclusieve materialen en precieze afwerking tot in het kleinste detail voldoet aan al je wensen.

intermat--sneak-peek--siematic-pure.jpg

Meer zien van dit bijzondere merk?

Eind november wordt de Boutique geopend en verwelkomen we je uiteraard graag om dit te komen bekijken. Maak nu alvast een afspraak en laat je inspireren! 


Recente blogitems

 • Wat kenmerkt een industriële badkamer?
  16 september 2022

  Wat kenmerkt een industriële badkamer?

  Een industriële badkamer wordt vaak omschreven als strak en stoer, maar wat kenmerkt deze badkamerst...

  verder lezen
 • Inspiratie voor je industriële badkamer
  06 september 2022

  Inspiratie voor je industriële badkamer

  Een van de grootste interieurtrends van de afgelopen tijd is de industriële stijl. De stijl kenmerkt...

  verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
#siteLanguage.callCTA_s#