Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
Sneak peek: de nieuwe SieMatic Boutiqueterug naar Blogs
4 november 2019

Sneak peek: de nieuwe SieMatic Boutique

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Een groot gedeelte van onze showroom heeft een ware transformatie ondergaan. Wij breiden uit met SieMatic. Een bron van inspiratie, design en innovatie voor al je keuken- en interieurprojecten. Het is een groot project geweest, en eind november openen wij trots de deuren van deze Boutique. En... hieronder geven we je alvast een sneak peek.

Drie prachtige leefwerelden

Pure, Urban en Classic. Dat zijn de leefwerelden van SieMatic. Deze leefwerelden sluiten perfect aan op de leefwerelden in onze totale showroom. Wat ze allemaal gemeen hebben, is kwaliteit van het hoogste niveau en tijdloze elegantie. Lees vooral verder voor een uitgebreider kijkje in de drie verschillende lifestyles. 

Classic

De SieMatic-lifestyle Classic gaat verder dan een traditionele keuken. Het is een ontwerp wat uit verschillende, soms zelfs tegenstrijdige, stijlen bestaat, maar toch een harmonieus geheel biedt. Oude en nieuwe waarden worden zo gecombineerd dat je elke dag kan genieten van de luxe en stijl van oude elementen, en het comfort van de nieuwe waarden.

intermat--sneak-peek--siematic-classic.jpg

Urban

De SieMatic Urban lifestyle is veelzijdig en uniek door de met zorg geselecteerde objecten en contrasten. Zo ontmoeten spannend en rustig, vreemd en vertrouwd en bescheiden en uitbundig elkaar in deze lifestyle. Donkere, robuuste materialen hebben de overhand en (kruiden)planten zijn onmisbaar in deze keuken.

intermat--sneak-peek--siematic-urban.jpg

Pure

In de Lifestyle SieMatic Pure draait alles om ruimte. Ruimte om te koken, ruimte voor creativiteit en ruimte om te leven. Pure biedt deze mogelijkheid door met ruimteconcepten te werken waarin de functies van de keuken perfect en subtiel zijn geïntegreerd in het design. Pure is een elegante en minimalistische stijl, die door exclusieve materialen en precieze afwerking tot in het kleinste detail voldoet aan al je wensen.

intermat--sneak-peek--siematic-pure.jpg

Meer zien van dit bijzondere merk?

Eind november wordt de Boutique geopend en verwelkomen we je uiteraard graag om dit te komen bekijken. Maak nu alvast een afspraak en laat je inspireren! 


Recente blogitems

 • Keukentrend alert! Zwarte keukens passen bij elk interieur
  07 augustus 2020

  Keukentrend alert! Zwarte keukens passen bij elk interieur

  Zwarte keukens zijn een trend die door steeds meer mensen wordt omarmd. Niet alleen past het bij vri...

  verder lezen
 • Dit zijn de badkamertrends van 2020
  28 juli 2020

  Dit zijn de badkamertrends van 2020

  Ben jij van plan om binnenkort je badkamer een upgrade te geven? Of heb je je droomhuis net gekocht ...

  verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
Bel ons: 0297 - 233 533

2 vestigingen

intermat Mijdrecht

intermat Alphen a/d Rijn 

Bekijk showroom