SieMatic wint Iconic Award 2020 ‘Best of Best’Blogs
28 januari 2020

SieMatic wint Iconic Award 2020 ‘Best of Best’

Gemiddelde leestijd 2 minuten

 

SieMatic begint het jaar goed en wint de Iconic Award 2020 ‘Best of Best’ in de categorie ‘Keuken & Huishouden’. En dat in het 90-jarig jubileumjaar van de Duitse keukenmaker. Een enorm goede prestatie natuurlijk waar Siematic best trots op mag zijn! 

Siematic SLX PURE

Siematic staat bekend als de uitvinder van de greeploze keuken. De SLX PURE is een nieuwe interpretatie van deze tijdloze klassieker. Het is dan ook deze SLX PURE die bij de vijfkoppige jury opviel en uiteindelijk bekroond werd tot ‘Best of Best’. De SieMatic-lifestyle PURE, wordt gekenmerkt door zijn minimalistische en heldere ontwerp.

De vijfkoppige jury onderbouwde zijn beslissing als volgt: “De SieMatic SLX PURE fascineert door zijn duidelijke lijnen en ruime proporties. Slim geïntegreerd licht laat het werkblad letterlijk zweven, wat de indruk van elegantie en hoge kwaliteit versterkt. Ook het vermelden waard zijn de verzonken greeplijsten, die als designelement het buitengewone ontwerp verder onderstrepen.”

 
Het is de perfecte omschrijving van de kern van de SLX PURE, die de integratie van keuken en woonruimte illustreert. Het ontwerp is zowel functioneel als esthetisch in balans, wat de SLX PURE zowel een keuken als een designobject maakt.

 
De complete SieMatic-keukentechnologie is verborgen achter elegante oppervlakken, geraffineerde proporties en transparante oppervlakken. Denk aan elementen die slechts 6,5 millimeter dun zijn, een slim interieur en volledig opnieuw ontworpen horizontaal en verticaal verzonken greeplijsten die voorzien zijn van geïntegreerde, individueel regelbare ledverlichting. De bijbehorende glasvitrines voegen lichtheid toe, met optisch zwevende lades en glazen deuren en zijwanden.

Bekroond design

Het is niet de eerste keer dat SieMatic PURE in de prijzen valt. Zo won SieMatic PURE in 2019 al de ‘German Design Awards’. Ook is de PURE-lifesyle genomineerd voor de Duitse merkprijs 2020 en de Innovation Award 2020. 

Kom het bewonderen!

Wil je dit bekroonde design bewonderen of wil je liever een van de andere stijlen van SieMatic ontdekken? Naast PURE biedt SieMatic ook de lifestylen URBAN en CLASSIC. Onze keukenadviseurs vertellen je hier graag alles over. Maak daarom een afspraak of kom langs in onze showroom in Mijdrecht.


Jan Jaap v.d. Neut
Jan Jaap v.d. NeutDirecteur

  Recente blogitems

  • In de spotlight: Modern Black Marble
   31 januari 2023

   In de spotlight: Modern Black Marble

   De keuken is steeds vaker letterlijk en figuurlijk het hart van het huis. Toe aan een wat inspiratie...

   verder lezen
  • de nieuwste keukentrends voor 2023
   20 januari 2023

   de nieuwste keukentrends voor 2023

   De keuken is niet alleen meer een ruimte waarin wordt gekookt. De keuken is steeds vaker letterlijk ...

   verder lezen
  Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
  kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
  Banner image
  tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.