In de spotlight: Modern Black MarbleBlogs
31 januari 2023

In de spotlight: Modern Black Marble

Gemiddelde leestijd 2 minuten

De modern black marble keuken is een typerende moderne keuken van het merk Keller. De marble look past precies bij de keukentrends van 2023 en zorgen voor een speels effect. Met hoge kasten en een praktisch keukeneiland wordt er een functionele ruimte gecreëerd voor ieder huis.

Tijdloos model

Keller omschrijft de moderne keuken als ‘’less is more.’’ En ook dat kenmerkt de modern black marble keuken van Keller. De rechte lijnen en rechte hoeken die typerend zijn voor een moderne keuken komen ook in dit model terug. Ondanks dat de kleuren met zwart en wit vrij sober zijn, geeft de witte matlak een mooi contrast met het blad. Deze keuken is met de lage plint en hoge onderkasten tijdloos.

black marble keuken.jpg

Matzwart of trendkleuren?

Met matzwarte of juist witte accessoires en accenten maak je de keuken helemaal af. Denk bijvoorbeeld aan een matzwarte kraan of matzwarte handgrepen. Wil je de keuken helemaal eigen maken? Dan kun je accessoires in trendkleuren plaatsen. Omdat de keuken zelf vrij neutraal is, kun je kiezen voor bijvoorbeeld bordeauxrood of mosgroene elementen. Deze maken de modern black marble keuken helemaal af.

kellerkeuken.jpg

Keller keukens

Keller is één van de grootste spelers op de Nederlandse keukenmarkt. Intermat is al jaren partner van Keller. Samen zorgen wij voor de mooiste ontwerpen met een praktische indeling. Een aanwinst voor elk huis. Dit A-merk heeft een breed assortiment aan materialen en kleuren, passend voor iedere stijl of budget. Smaken verschillen, maar dankzij de diverse producten biedt Keller een optie voor iedereen. Benieuwd naar een Keller keuken in een andere stijl? Keller biedt naast moderne keukens, ook klassieke, landelijke of industriële keukens aan.

Oplossing op maat

Benieuwd naar de modern black marble keuken? Of toch op zoek naar een andere keuken? Intermat biedt oplossingen op maat aan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan langs in één van onze showrooms of maak een afspraak met onze specialisten. Zij helpen je graag bij het samenstellen van jouw droomkeuken.

Intermat Alphen aan den Rijn

0172 - 422 100

alphen@intermat.nl

Intermat Mijdrecht

0297 - 233 533

mijdrecht@intermat.nl


Recente blogitems

 • de verschillende stijlwerelden van SieMatic keukens
  22 februari 2023

  de verschillende stijlwerelden van SieMatic keukens

  De keuken is een belangrijke ruimte in ieder huis, maar ieder huishouden heeft natuurlijk een andere...

  verder lezen
 • de nieuwste keukentrends voor 2023
  20 januari 2023

  de nieuwste keukentrends voor 2023

  De keuken is niet alleen meer een ruimte waarin wordt gekookt. De keuken is steeds vaker letterlijk ...

  verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.