Even voorstellen: Chantal NoyenBlogs
24 mei 2019

Even voorstellen: Chantal Noyen

Gemiddelde leestijd 2 minuten

Chantal Noyen is sinds kort bij ons aan de slag gegaan als sanitair adviseur. Zij vertelt iets meer over zichzelf en stelt zich graag even aan jullie voor. 

Wat is jouw professionele voorgeschiedenis?

Als klein meisje heb ik in de schoenenwinkel van mijn vader gewerkt als verkoopster. Dit vond ik zo leuk dat ik ben begonnen met een opleiding aan de modeschool in Haarlem. De opleiding was voornamelijk gericht op kleding in plaats van schoenen, maar gelukkig vonden mijn docenten het leuk om voor mij de stof om te gooien naar schoenen. Na 6 jaar met veel passie te hebben gewerkt met mijn vader, werd het tijd om een andere richting te kiezen. Zo maakte ik uiteindelijk kennis met de sanitaire wereld. Uiteindelijk ben ik 5,5 jaar werkzaam geweest voor deze organisatie voordat ik bij Intermat aan de gang ben gegaan. 

Wat maakte dat je graag bij Intermat wil werken?

Via via ben ik in contact gekomen met Jan Jaap. Het gesprek ging om een functie in de keukenverkoop. Tijdens ons gesprek werd er door Jan Jaap aan mij gevraagd wat mijn ambities zijn. Ik gaf hem aan dat ik graag een totaalconcept aan een klant wil kunnen voorstellen. Namelijk vloeren, een keuken en een badkamer. Gelukkig werd Jan Jaap hier net zo enthousiast van als ikzelf. Door dit wederzijdse enthousiasme en een goed gevoel, was dit voor mij de juiste keuze.

Wat wil je graag leren?

`Badkamers’ is voor mij totaal nieuw terrein. Ik vind het ontzettend leuk om deze tak van sport te gaan ontdekken. Bijvoorbeeld het inrichten van een badkamer en welke technische aspecten hierbij om de hoek komen kijken. 

Waar heb je het meeste zin in binnen jouw nieuwe baan?

Waar ik het meeste naar uitkijk, is het creëren van een mooie badkamer waar de wensen van de klant helemaal tot zijn recht komen. 

Wat is volgens jou essentieel in een fijne badkamer?

Ik vind het erg belangrijk dat je een goed en fijn gevoel beleeft in je badkamer. Dat je je thuis voelt en een moment van rust voor jezelf kan creëren. 

Heb je de ultieme tip aan klanten?

Vertel in alle geuren en kleuren hoe je badkamer eruit moet zien in sferen. Het is enorm belangrijk dat de sfeer die je graag wilt creëren wordt vertaald in jouw nieuwe badkamer.

Ik kan niet wachten jou te helpen bij Intermat! 

Chantal Noyen
Sanitair Adviseur


Recente blogitems

 • de verschillende stijlwerelden van SieMatic keukens
  22 februari 2023

  de verschillende stijlwerelden van SieMatic keukens

  De keuken is een belangrijke ruimte in ieder huis, maar ieder huishouden heeft natuurlijk een andere...

  verder lezen
 • In de spotlight: Modern Black Marble
  31 januari 2023

  In de spotlight: Modern Black Marble

  De keuken is steeds vaker letterlijk en figuurlijk het hart van het huis. Toe aan een wat inspiratie...

  verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.