de verschillende stijlwerelden van SieMatic keukensBlogs
22 februari 2023

de verschillende stijlwerelden van SieMatic keukens

Gemiddelde leestijd 2 minuten

De keuken is een belangrijke ruimte in ieder huis, maar ieder huishouden heeft natuurlijk een andere levensstijl. Door het lifestyle-concept van SieMatic wordt het mogelijk voor iedereen om een keuken te vinden die perfect bij jouw levens- en interieurstijl past. De stijlwerelden van SieMatic zijn PURE, URBAN, CLASSIC en MONDIAL. Deze stijlwerelden zijn gebaseerd op actuele interieurtrends en kunnen flexibel worden afgestemd naar jouw voorkeuren. Uiteraard kunnen er indien gewenst ook meerdere stijlwerelden met elkaar gecombineerd worden binnen 1 keuken ontwerp.

SieMatic PURE

‘Een elementaire eenvoud, die over de hele wereld wordt begrepen en gewaardeerd’ dat is de stijlwereld PURE. De stijlwereld PURE bestaat uit keukens met een minimalistisch design die bestaan uit neutrale kleuren en vormen, waar je tot rust kan komen na de hectiek van de dag. De functies van de keuken zijn subtiel geïntegreerd om zo de keuken een rustige uitstraling te geven. De greeploze lijn genaamd SLX is een perfect voorbeeld voor de lifestyle Pure, waarbij een greeplijst met een uniek design met indirecte verlichting wordt toegepast. Op deze manier worden de symmetrische belijningen van de keuken geaccentueerd en ontstaat er een moderne, architectonische uitstraling. 

pure.jpg

SieMatic URBAN

De stijlwereld URBAN is gebaseerd op het stadsleven. De keukens bestaan uit contrasterende elementen zoals spannend en rustig, en vreemd en vertrouwd. Deze elementen staan allemaal met elkaar in verband en de veelzijdigheid van de stad komt hierin naar boven. De keukens kunnen een asymmetrische indeling hebben, waarbij bijvoorbeeld speels gebruik wordt gemaakt van een combinatie van dikke én dunnen werkbladen, of gesloten én open kasten. Een ander ultiem kenmerk van de Urban SieMatic keuken is de toepassing van het geïntegreerde kruidentuintje en de robuuste wandplanken.  De indeling kan bij elke keuken weer anders zijn en dit maakt elke keuken uniek, net als de diversiteit van het stadsleven.

urban.jpg

SieMatic CLASSIC

Het traditionele keukenbeeld wordt opnieuw geïnterpreteerd door middel van moderne, veelzijdige functies in de stijlwereld CLASSIC. Symmetrische vormen en materiaal- en kleurcontrasten vormen samen een authentieke en elegante keuken die bij iedereen weer door middel van eigen ingeving kan worden ingedeeld.

classic.jpg

SieMatic MONDIAL

SieMatic heeft de nieuwste stijlwereld MONDIAL in 2022 uitgebracht. MONDIAL is een stijlwereld dat bestaat uit moderne, expressieve keukens met geometrische vormen zoals halve cirkels, glaskasten en strakke lijnen. De combinaties van natuursteen en gewaagde kleuren zorgen voor unieke keukens die de grenzen van het bekende keukendesign overschrijdt.

mondial.png

SieMatic bij Intermat

Bij Intermat bieden wij de 4 veelzijdige stijlwerelden van SieMatic aan. Voor de indeling van de keuken bieden wij ook MultiMatic En keukenladen van SieMatic aan waar het wederom mogelijk is om jouw keuken te personaliseren door middel van talloze mogelijkheden. Wil jij ook ontdekken welke opties er allemaal mogelijk zijn bij SieMatic? Kom dan langs in één van onze showrooms of maak een afspraak met onze specialisten!


Recente blogitems

 • In de spotlight: Modern Black Marble
  31 januari 2023

  In de spotlight: Modern Black Marble

  De keuken is steeds vaker letterlijk en figuurlijk het hart van het huis. Toe aan een wat inspiratie...

  verder lezen
 • de nieuwste keukentrends voor 2023
  20 januari 2023

  de nieuwste keukentrends voor 2023

  De keuken is niet alleen meer een ruimte waarin wordt gekookt. De keuken is steeds vaker letterlijk ...

  verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.