Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
Coronavirus maatregelenBlogs
16 maart 2021

Coronavirus maatregelen

Gemiddelde leestijd 2 minuten

We nemen bij Intermat de huidige situatie rondom het Coronavirus erg serieus. Tijdens het contact met onze klanten willen we dan ook geen onnodige risico’s nemen. Hieronder lees je wat onze maatregelen zijn.
 

Bezoek aan de showroom

Ondanks dat wij weer geopend zijn verzoeken wij je van tevoren telefonisch een afspraak te maken. Door de beperking van een maximaal aantal bezoekers kan er een iets langere wachttijd ontstaan. Bedankt voor de medewerking! 
Een afspraak maken kan telefonisch:
Showroom Mijdrecht: 0297-233533.
Showroom Alphen aan den Rijn: 0172-422100.

Wij volgen de adviezen vanuit het RIVM en de overheid op en deze hebben voor ons de hoogste prioriteit. Dit kan ervoor zorgen dat het winkelbezoek wellicht iets anders verloopt dan gebruikelijk. We vragen je een mondkapje te dragen en bij binnenkomst de handen te desinfecteren. Uiteraard staat de gezondheid van onze bezoekers en medewerkers voorop! We proberen de afspraak zo normaal mogelijk te laten verlopen. Met gepaste afstand kan er inspiratie worden opgedaan en kun je aan tafel met één van onze adviseurs. 
 

Openingstijden

We zijn geopend op de tijden dat je van ons gewend bent. Op koopavonden zijn we vanaf 20:00 uur gesloten. Kijk hier voor onze openingstijden
 

Een afspraak wijzigen?

Indien je (lichte) symptomen hebt die overeenkomen met het Coronavirus willen we je vragen de afspraak in de showroom te verzetten naar een later tijdstip. Bel voor het wijzigen van een afspraak met onze receptie. Intermat Mijdrecht: 0297-233533. Intermat Alphen aan den Rijn: 0172-422100. Maandag t/m vrijdag te bereiken tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur.
 

De levering, montage & service

Levering

De leveringen vinden gewoon plaats volgens de gemaakte afspraken. Dit houdt in dat wij of ons transportbedrijf op de afgesproken datum de keuken/sanitair of tegels komen leveren. Tijdens de levering houden we de richtlijnen van de overheid en het RIVM aan. Onder meer gepaste afstand en geen handen schudden.

Montage

Ook voor de montage blijft de geplande datum van kracht. Deze datum heb je ontvangen van onze planningsafdeling of ontvang je binnenkort. Onze (externe) monteurs zijn allemaal uitgebreid geïnformeerd over de maatregelen die we hanteren rondom het Coronavirus. Onder andere gepaste afstand en geen handen schudden.

Service

Heb je een service afspraak gepland staan met ons dan kan deze gewoon plaats vinden. Onze servicemonteurs houden tijdens het onderhoud de richtlijnen van de overheid en het RIVM aan. Waaronder gepaste afstand en geen handen schudden.

Let op

Mocht je zelf symptomen van het Coronavirus hebben of in quarantaine zitten dan willen we dat zo snel mogelijk weten. Neem hiervoor contact op met onze afdeling planning. Te bereiken op tel. nr.: 0297-233536. Volgens de richtlijnen van het RIVM is het, in dat geval, niet verantwoord om de levering en/of montage te laten plaats vinden. We kunnen dan met elkaar kijken naar een passende oplossing.


Recente blogitems

 • Stylingtips keuken
  12 juli 2021

  Stylingtips keuken

  Geef je keuken een upgrade met deze simpele stylingtips

  verder lezen
 • Exotone Vinylvloer
  20 mei 2021

  Exotone Vinylvloer

  Nieuw bij Intermat, vinylvloeren! Het uiterlijk van hout perfect nagebootst op vinyl tegels van prem...

  verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
#siteLanguage.callCTA_s#