Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
Coronavirus maatregelenterug naar Blogs
25 maart 2020

Coronavirus maatregelen

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

We nemen bij Intermat de huidige situatie rondom het Coronavirus erg serieus. Tijdens het contact met onze klanten willen we dan ook geen onnodige risico’s nemen. Hieronder lees je wat onze maatregelen zijn.

Bezoek aan de showroom

Je bent nog steeds van harte welkom in onze showroom. Wij volgen de adviezen vanuit het RIVM en de overheid op en deze hebben voor ons de hoogste prioriteit. Dit kan ervoor zorgen dat het winkelbezoek wellicht iets anders verloopt dan gebruikelijk. Wij zullen maximaal twee klanten per afspraak binnen laten en kinderen zijn helaas niet welkom. Met deze maatregelen willen we ook 'funshopping' voorkomen. Onze medewerkers zijn uitgebreid geïnformeerd over de maatregelen die we treffen rondom het virus. Uiteraard staat de gezondheid van onze bezoekers en medewerkers voorop! We proberen de afspraak zo normaal mogelijk te laten verlopen. Met gepaste afstand kan er inspiratie worden opgedaan en kun je aan tafel met één van onze adviseurs. Tevens zorgen we voor voldoende reinigende middelen zoals handzeep en desinfecterend middel in de showroom.

Openingstijden

We zijn geopend op de tijden dat je van ons gewend bent. Kijk hier voor onze openingstijden

Een afspraak wijzigen?

Indien je (lichte) symptomen hebt die overeenkomen met het Coronavirus willen we je vragen de afspraak in de showroom te verzetten naar een later tijdstip. Mocht dit problemen geven dan bieden we de mogelijkheid de afspraak via Skype te laten plaats vinden. Bel voor het wijzigen van een afspraak met onze receptie: 0297-233533. Maandag t/m vrijdag te bereiken tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur.

De levering, montage & service

Levering

De leveringen vinden gewoon plaats volgens de gemaakte afspraken. Dit houdt in dat wij of ons transportbedrijf op de afgesproken datum de keuken/sanitair of tegels komen leveren. Tijdens de levering houden we de richtlijnen van de overheid en het RIVM aan. Onder meer gepaste afstand en geen handen schudden.

Montage

Ook voor de montage blijft de geplande datum van kracht. Deze datum heb je ontvangen van onze planningsafdeling of ontvang je binnenkort. Onze (externe) monteurs zijn allemaal uitgebreid geïnformeerd over de maatregelen die we hanteren rondom het Coronavirus. Onder andere gepaste afstand en geen handen schudden.

Service

Heb je een service afspraak gepland staan met ons dan kan deze gewoon plaats vinden. Onze servicemonteurs houden tijdens het onderhoud de richtlijnen van de overheid en het RIVM aan. Waaronder gepaste afstand en geen handen schudden.

Let op

Mocht je zelf symptomen van het Coronavirus hebben of in quarantaine zitten dan willen we dat zo snel mogelijk weten. Neem hiervoor contact op met onze afdeling planning. Te bereiken op tel. nr.: 0297-233536. Volgens de richtlijnen van het RIVM is het, in dat geval, niet verantwoord om de levering en/of montage te laten plaats vinden. We kunnen dan met elkaar kijken naar een passende oplossing.


Recente blogitems

 • Ben jij onze nieuwe Keuken Planner?
  15 mei 2020

  Ben jij onze nieuwe Keuken Planner?

  Wij zoeken een ervaren planner die verantwoordelijk is voor het gehele planningsproces van het monte...

  verder lezen
 • De uitwerking van desinfectiemiddelen op keukenmeubelen
  12 mei 2020

  De uitwerking van desinfectiemiddelen op keukenmeubelen

  Desinfectiemiddel, iedereen heeft het vandaag de dag in huis. Maar op keukenmeubelen kan het een onp...

  verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!