Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
Coronavirus maatregelenBlogs
20 december 2021

Coronavirus maatregelen

Gemiddelde leestijd 2 minuten

We nemen bij Intermat de huidige situatie rondom het Coronavirus erg serieus. Tijdens het contact met onze klanten willen we dan ook geen onnodige risico’s nemen. Hieronder lees je wat onze maatregelen zijn.
 

Bezoek aan de showroom

Helaas kunnen wij door de nieuwe overheidsmaatregelen van 18 december geen particuliere klanten meer ontvangen. Eventueel is het mogelijk om op een andere manier een afspraak met één van onze adviseurs te maken. Neem hiervoor telefonisch contact op.

Voor klanten die een woning/appartement in een nieuwbouwproject hebben gekocht, geldt dat u onder voorwaarden wel een afspraak kunt inplannen in onze showroom. Het bezoek aan onze showroom is namelijk een voortvloeisel uit de overeenkomst tussen alle partijen dat Intermat als keuken/sanitair/tegel leverancier verbonden is aan het project met uw aannemer. De overheid heeft een uitzondering gemaakt voor deze Groothandelsfunctie waarin wij business to business uitvoeren. Er moet wel altijd een afspraak gemaakt worden en tijdens de afspraak gelden natuurlijk onderstaande maatregelen.

Wij volgen de adviezen vanuit het RIVM en de overheid op en deze hebben voor ons de hoogste prioriteit. We vragen je een mondkapje te dragen en bij binnenkomst de handen te desinfecteren. Uiteraard staat de gezondheid van onze bezoekers en medewerkers voorop! We proberen de afspraak zo normaal mogelijk te laten verlopen. Met gepaste afstand kan er inspiratie worden opgedaan en kun je aan tafel met één van onze adviseurs. 
 

Openingstijden

We zijn geopend op de tijden dat je van ons gewend bent.  Kijk hier voor onze openingstijden
 

Een afspraak wijzigen?

Indien je (lichte) symptomen hebt die overeenkomen met het Coronavirus willen we je vragen de afspraak in de showroom te verzetten naar een later tijdstip. Bel voor het wijzigen van een afspraak met onze receptie. Intermat Mijdrecht: 0297-233533. Intermat Alphen aan den Rijn: 0172-422100. Maandag t/m vrijdag te bereiken tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur.
 

De levering, montage & service

Levering

De leveringen vinden gewoon plaats volgens de gemaakte afspraken. Dit houdt in dat wij of ons transportbedrijf op de afgesproken datum de keuken/sanitair of tegels komen leveren. Tijdens de levering houden we de richtlijnen van de overheid en het RIVM aan. 

Montage

Ook voor de montage blijft de geplande datum van kracht. Deze datum heb je ontvangen van onze planningsafdeling of ontvang je binnenkort. Onze (externe) monteurs zijn allemaal uitgebreid geïnformeerd over de maatregelen die we hanteren rondom het Coronavirus. 

Service

Heb je een service afspraak gepland staan met ons dan kan deze gewoon plaats vinden. Onze servicemonteurs houden tijdens het onderhoud de richtlijnen van de overheid en het RIVM aan. 

Let op

Mocht je zelf symptomen van het Coronavirus hebben of in quarantaine zitten dan willen we dat zo snel mogelijk weten. Neem hiervoor contact op met onze afdeling planning. Te bereiken op tel. nr.: 0297-233536. Volgens de richtlijnen van het RIVM is het, in dat geval, niet verantwoord om de levering en/of montage te laten plaats vinden. We kunnen dan met elkaar kijken naar een passende oplossing.


Recente blogitems

 • De bijkeuken: van rommelhok naar multifunctioneel
  29 november 2021

  De bijkeuken: van rommelhok naar multifunctioneel

  De bijkeuken is eigenlijk een ondergeschoven kindje in veel huishoudens. Door een slimme en moderne ...

  verder lezen
 • Een douchewand voor iedere woonstijl
  23 november 2021

  Een douchewand voor iedere woonstijl

  Heb jij thuis een uitgesproken woonstijl? En zie je die ook terug in de badkamer? Of vind je het las...

  verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
#siteLanguage.callCTA_s#