Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
Ben jij onze nieuwe Keuken Planner?terug naar Blogs
15 mei 2020

Ben jij onze nieuwe Keuken Planner?

Gemiddelde leestijd: 1 minuut

Functie omschrijving

Wij zoeken een ervaren fulltime keuken planner voor het complete planningsproces vanaf het moment van de bestelling tot en met de oplevering van de keuken aan onze klanten.

Wie zijn wij?

Intermat bestaat ruim 40 jaar en is de specialist voor keukens, badkamer en tegels met een assortiment van hoogwaardige merken. We verkopen onze producten vanuit twee showrooms die gevestigd zijn in Mijdrecht en in Alphen aan den Rijn.

Wij leveren onze keukens, sanitair en tegels zowel projectmatig via bouwbedrijven aan de kopers als ook aan de particulieren die onze showrooms hebben bezocht.

Wat betreft onze logistiek maken we gebruik van een logistiek dienstverlener die zorg draagt voor ontvangst goederen, opslag en crossdocking voordat de compleet samengestelde keuken uitgeleverd gaat worden.

Wat ga je bij ons doen?

De verantwoordelijkheden en werkzaamheden zijn enerzijds de planning van de logistiek rondom de levering van de keuken artikelen naar onze klanten (zowel particulier als op bouwprojecten) en anderzijds de planning van de werkzaamheden van de monteurs t.b.v. het plaatsen van de keuken en de uitvoering van service werkzaamheden.

Als planner ben je daarbij De Spil tussen; je interne collega’s van montage, orderverwerking en de serviceafdeling; en extern de leveranciers, projectleiders bij bouwprojecten en natuurlijk onze klanten die een mooie keuken bij ons hebben uitgezocht.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken voor deze functie een ervaren planner die vanzelfsprekend accuraat en pragmatisch is, maar daarnaast ook communicatief sterk is. Hij/zij is een teamspeler die verschillende belangen goed kan plaatsen en leidend kan zijn in de juiste indeling van zijn of haar planning.

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op door een CV te sturen naar jthomas@intermat.nl, of te bellen op telefoonnummer 0297-233512.


Recente blogitems

 • Keukentrend alert! Zwarte keukens passen bij elk interieur
  07 augustus 2020

  Keukentrend alert! Zwarte keukens passen bij elk interieur

  Zwarte keukens zijn een trend die door steeds meer mensen wordt omarmd. Niet alleen past het bij vri...

  verder lezen
 • Dit zijn de badkamertrends van 2020
  28 juli 2020

  Dit zijn de badkamertrends van 2020

  Ben jij van plan om binnenkort je badkamer een upgrade te geven? Of heb je je droomhuis net gekocht ...

  verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
Bel ons: 0297 - 233 533

2 vestigingen

intermat Mijdrecht

intermat Alphen a/d Rijn 

Bekijk showroom