Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
De nieuwe lijn ‘SieMatic Mondial’Blogs
14 juli 2022

De nieuwe lijn ‘SieMatic Mondial’

Gemiddelde leestijd 2 minuten

Op 7 juni organiseerde SieMatic weer de Milano Design Week, waarbij keukenspecialisten, journalisten en interieurdesignliefhebbers van over de hele wereld uitgenodigd waren om de SieMatic Monte Santo-showroom te bekijken. Wij van Intermat waren er dit jaar ook weer bij en hebben veel inspiratie opgedaan. SieMatic heeft een hedendaags luxe keukenconcept ontwikkeld, de SieMatic Mondial. De nieuwe collectie heeft een fascineerde samenspel van materiaal, vorm en kleur, waardoor de keuken een ‘eyecatcher’ is in het interieur. Wil je meer weten over SieMatic en de nieuwe collectie van SieMatic? Lees dan onze blog!

Over SieMatic

Het doel van SieMatic is om het luxepotentieel wereldwijd te benutten. SieMatic ziet luxe als een tastbare emotie en een beleving die gecreëerd moet worden. Luxe wordt verwerkt in een aantal elementen, in de producten, communicatie en showroom. De producten hebben een uitstekend ontwerp en hebben hoge kwaliteit tot in de kleinste details. Ook wordt er gebruik gemaakt van kwalitatieve en duurzame materialen. Denk hierbij niet alleen aan de buitenkant van de keuken, maar ook zeker aan de binnenkant: van scharniersystemen en geleiders tot aan het uitgebreide assortiment aan Multimatic interieur systemen. Naast de vele particulieren die Siematic bedient, realiseren ze ook veel projecten om zo continue bezig te zijn met de naamsbekendheid te vergroten. Verder is de showroom van superieure uitvoeringskwaliteit, waardoor het een belevingsgerichte showroom is.

Doelstelling showroom 2022

Het doel van deze showroom is om klanten aan het merk SieMatic te binden. Tijdens de showroom was er de gelegenheid om kritische vragen te stellen. Verder onderscheidt SieMatic al drie stijlen CLASSIC, PURE en URBAN. Wereldwijd is er een trend voor producten met een extrovert karakter, die verder gaan dan deze stijlen. Vandaar dat SieMatic heeft gekozen om een nieuwe stijlwereld te creëren die de klant centraal stelt, MONDIAL. MONDIAL is afgeleid van het Franse woord ‘le monde’, wat de wereld betekent. De oorsprong komt van de ‘International Style’ die zich momenteel wereldwijd aan het vestigen is. De stijl staat bekend om zeer luxueus, hoogste materiaalkwaliteit en vakmanschap, elitair. De keukens karakteriserenzich met hun expressieve materiaal-en kleurcomposities, verder zien de keukens er zowel minimalistisch als huiselijk uit.

keuken

SieMatic bij Intermat

Benieuwd geworden naar de nieuwe collectie van SieMatic? Binnenkort zullen wij bekendmaken welke producten wij gaan aanbieden in de showroom. Bekijk alvast de huidige collectie van SieMatic op onze website! Heb je nog vragen? Onze keukenadviseurs vertellen je graag alles over de collectie van SieMatic. Neem gerust contact op of kom langs in onze showroom.

Intermat Alphen aan den Rijn

0172 - 422 100
alphen@intermat.nl 

Intermat Mijdrecht
0297 - 233 533
mijdrecht@intermat.nl


Recente blogitems

 • Hoe ontwerp je een moderne keuken?
  18 oktober 2022

  Hoe ontwerp je een moderne keuken?

  In een moderne keuken wordt gebruik gemaakt van veel verschillende materialen. Alles kan en mag, den...

  verder lezen
 • Wat kenmerkt een industriële badkamer?
  16 september 2022

  Wat kenmerkt een industriële badkamer?

  Een industriële badkamer wordt vaak omschreven als strak en stoer, maar wat kenmerkt deze badkamerst...

  verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
#siteLanguage.callCTA_s#