Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
Stylingtips keukenBlogs
12 juli 2021

Stylingtips keuken

Gemiddelde leestijd: 1minuut

De keuken is een belangrijk onderdeel van het interieur. Het is dé centrale plek voor alle monenten van de dag. Hoe leuk is het om deze plek in huis helemaal eigen te maken. Niet alleen de keuze voor de keuken of afwerking met wandtegels en vloer zorgt hiervoor: ook de styling door middel van accessoires zegt álles over wie jij bent. Maar hoe stijl je jouw keuken? Hieronder een paar leuke tips.


Groen in de keuken

Planten zijn een erg leuke en makkelijke manier om je keuken een fijne sfeer te geven. Planten zorgen voor een huiselijk gevoel. Het kan lastig zijn om de juiste plant voor in de keuken te kiezen. Gelukkig zijn er planten die én leuk staan in de keuken én hier ook erg nuttig zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van verschillende kruiden? Deze plantjes staan niet alleen leuk, maar voorzien jouw gerechten ook nog eens van heerlijke smaken. Geen ruimte aan de muur? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een side table. Ook hier kun je verschillende potjes met kruiden neerzetten.

groen.png


Kunstwerkjes of mooie borden aan de wand

Een muur is een blanco canvas waarop je lekker je creativiteit los kunt laten. Met muurkunst, zoals een een hip schilderij van glas dus makkelijk schoon te houden. Of ga lekker vintage met leuke wandborden.

wand.png


Keukengerei op je aanrecht

Het meeste keukengerei wil je uit het zicht hebben maar praktisch kan ook mooi zijn. Kies voor mooie flessen olijfolie, een peper & zout stel en zet ze op een mooi blad. En wat dacht je van en mooie standaard voor je kookboek of tablet om de heerlijkste gerechten uit te kunnen proberen. Eet smakelijk!

keukengerei.png


Recente blogitems

 • Vieze snijplank? Zo heb je ‘m in een mum van tijd weer schoon
  19 oktober 2021

  Vieze snijplank? Zo heb je ‘m in een mum van tijd weer schoon

  Met deze drie simpele producten is het klusje zo geklaard!

  verder lezen
 • Exotone Vinylvloer
  20 mei 2021

  Exotone Vinylvloer

  Nieuw bij Intermat, vinylvloeren! Het uiterlijk van hout perfect nagebootst op vinyl tegels van prem...

  verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
#siteLanguage.callCTA_s#