Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
Stylingtips keukenBlogs
12 juli 2021

Stylingtips keuken

Gemiddelde leestijd: 1minuut

De keuken is een belangrijk onderdeel van het interieur. Het is dé centrale plek voor alle monenten van de dag. Hoe leuk is het om deze plek in huis helemaal eigen te maken. Niet alleen de keuze voor de keuken of afwerking met wandtegels en vloer zorgt hiervoor: ook de styling door middel van accessoires zegt álles over wie jij bent. Maar hoe stijl je jouw keuken? Hieronder een paar leuke tips.


Groen in de keuken

Planten zijn een erg leuke en makkelijke manier om je keuken een fijne sfeer te geven. Planten zorgen voor een huiselijk gevoel. Het kan lastig zijn om de juiste plant voor in de keuken te kiezen. Gelukkig zijn er planten die én leuk staan in de keuken én hier ook erg nuttig zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van verschillende kruiden? Deze plantjes staan niet alleen leuk, maar voorzien jouw gerechten ook nog eens van heerlijke smaken. Geen ruimte aan de muur? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een side table. Ook hier kun je verschillende potjes met kruiden neerzetten.

groen.png


Kunstwerkjes of mooie borden aan de wand

Een muur is een blanco canvas waarop je lekker je creativiteit los kunt laten. Met muurkunst, zoals een een hip schilderij van glas dus makkelijk schoon te houden. Of ga lekker vintage met leuke wandborden.

wand.png


Keukengerei op je aanrecht

Het meeste keukengerei wil je uit het zicht hebben maar praktisch kan ook mooi zijn. Kies voor mooie flessen olijfolie, een peper & zout stel en zet ze op een mooi blad. En wat dacht je van en mooie standaard voor je kookboek of tablet om de heerlijkste gerechten uit te kunnen proberen. Eet smakelijk!

keukengerei.png


Recente blogitems

 • Uitbreiding in de 'One by One' collectie van Douglas & Jones
  02 mei 2022

  Uitbreiding in de 'One by One' collectie van Douglas & Jones

  Als aanvulling op de huidige 'One by One' collectie van Douglas & Jones zijn er nieuwe kleurtinten t...

  verder lezen
 • 5 tips om voedselverspilling tegen te gaan in de keuken
  20 april 2022

  5 tips om voedselverspilling tegen te gaan in de keuken

  Jaarlijks wordt er enorm veel voedsel verspild. Het is tijd om actie te ondernemen en dat kan in jou...

  verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
#siteLanguage.callCTA_s#