Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
terug naar Blogs
23 januari 2019

Hoe maak ik mijn keuken supersnel schoon?

Gemiddelde leestijd: 1minuut

3.schoonmaaktip.jpg Voortaan niet meer schuren op aangekoekte pannen, bakplaten en grillroosters. Gooi de schuurspons maar weg! Laat eenvoudige schoonmaakmiddelen het werk doen.

Vrijwel alle pannen en bakplaten (met uitzondering van aluminium) kun je een paar uur laten weken met een klein laagje kokend heet water en drie eetlepels soda of een vaatwastablet. 

Aluminium pannen

Voor het schoonmaken van aluminium pannen zijn water en azijn de perfecte oplossing. Kook 2/3 deel water en voeg een 1/3 deel azijn toe. Laat dit ongeveer een uur weken. Azijn zal helpen om de ingebrande voedselresten los te weken, zodat het gemakkelijk kan worden weggeveegd.

Grillroosters

Vieze grillroosters leg je op een krantje. Vervolgens spray je het royaal in met Dreft losweekspray en klap je het krantje dicht. De volgende dag veeg je zelfs de ergste aangekoekte resten zonder moeite weg.


Recente blogitems

  • Voordelen van Industriële keukens
    05 augustus 2022

    Voordelen van Industriële keukens

    Een welbekende en populaire keuze voor keukens is de industriële keuken. De afgelopen jaren is deze ...

    verder lezen
  • De nieuwe lijn ‘SieMatic Mondial’
    14 juli 2022

    De nieuwe lijn ‘SieMatic Mondial’

    7 juni organiseerde SieMatic weer de Milano Design Week, waarbij keukenspecialisten, journalisten en...

    verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
#siteLanguage.callCTA_s#