Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
terug naar Blogs
23 januari 2019

Hoe maak ik mijn keuken supersnel schoon?

Gemiddelde leestijd: 1 minuut

3.schoonmaaktip.jpg Voortaan niet meer schuren op aangekoekte pannen, bakplaten en grillroosters. Gooi de schuurspons maar weg! Laat eenvoudige schoonmaakmiddelen het werk doen.

Vrijwel alle pannen en bakplaten (met uitzondering van aluminium) kun je een paar uur laten weken met een klein laagje kokend heet water en drie eetlepels soda of een vaatwastablet. 

Aluminium pannen

Voor het schoonmaken van aluminium pannen zijn water en azijn de perfecte oplossing. Kook 2/3 deel water en voeg een 1/3 deel azijn toe. Laat dit ongeveer een uur weken. Azijn zal helpen om de ingebrande voedselresten los te weken, zodat het gemakkelijk kan worden weggeveegd.

Grillroosters

Vieze grillroosters leg je op een krantje. Vervolgens spray je het royaal in met Dreft losweekspray en klap je het krantje dicht. De volgende dag veeg je zelfs de ergste aangekoekte resten zonder moeite weg.


Recente blogitems

  • Ben jij onze nieuwe Keuken Planner?
    15 mei 2020

    Ben jij onze nieuwe Keuken Planner?

    Wij zoeken een ervaren planner die verantwoordelijk is voor het gehele planningsproces van het monte...

    verder lezen
  • De uitwerking van desinfectiemiddelen op keukenmeubelen
    12 mei 2020

    De uitwerking van desinfectiemiddelen op keukenmeubelen

    Desinfectiemiddel, iedereen heeft het vandaag de dag in huis. Maar op keukenmeubelen kan het een onp...

    verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!