Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
Onze SieMatic Boutique is geopend!Blogs
29 november 2019

Onze SieMatic Boutique is geopend!

Gemiddelde leestijd 2 minuten

Na maandenlange voorbereiding is het dan eindelijk zover: onze SieMatic Boutique is helemaal klaar. Daarom geven we je met trots een rondleiding!

Drie prachtige leefwerelden

Pure, Urban en Classic. Dat zijn de leefwerelden van SieMatic. Deze leefwerelden sluiten perfect aan op de leefwerelden in onze totale showroom. Wat ze allemaal gemeen hebben, is kwaliteit van het hoogste niveau en tijdloze elegantie.

intermat - siematic classic.jpg

Classic

Laten we linksaf gaan naar de SieMatic-lifestyle Classic. Deze keuken gaat verder dan een traditionele keuken. Het is een ontwerp waar oude en nieuwe waarden slim gecombineerd zijn. Let hierbij vooral op de combinaties van kleuren en materialen. Hier wordt een keramisch keukenblad in marmerstructuur gecombineerd met greeploze walnoten fineer keukenkasten en verschillende metalen elementen.

intermat - siematic classic keuken.jpg

intermat - siematic classic white.jpg

 

Pure

In de Lifestyle SieMatic Pure draait alles om ruimte. In de lifestyle Pure wordt met ruimteconcepten gewerkt waarin de functies van de keuken compleet geïntegreerd zijn in het design. Pure is een elegante en minimalistische stijl, die door exclusieve materialen en precieze afwerking tot in het kleinste detail voldoet aan al je wensen.

intermat - siematic pure showroom.jpg

intermat - siematic pure keuken.jpg

Urban

De laatste van de drie lifestyles is Urban. Deze lifestyle is veelzijdig en uniek door de met zorg geselecteerde objecten en contrasten. Witte in combinatie met donkere, robuuste materialen hebben de overhand en (kruiden)planten zijn onmisbaar in deze keuken.

intermat - siematic urban keuken.jpg

intermat - siematic urban showroom.jpg

Beleef de drie lifestyles in onze showroom

Zoals je ziet, de drie SieMatic lifestyles zijn een beleving op zich. Elke lifestyle heeft zijn eigen touch, die tot in de details zijn terug te vinden. Onze keukenadviseurs vertellen je hier graag alles over. Maak daarom een afspraak of kom langs in onze showroom in Mijdrecht.

 


Recente blogitems

 • Hoe ontwerp je een moderne keuken?
  18 oktober 2022

  Hoe ontwerp je een moderne keuken?

  In een moderne keuken wordt gebruik gemaakt van veel verschillende materialen. Alles kan en mag, den...

  verder lezen
 • Wat kenmerkt een industriële badkamer?
  16 september 2022

  Wat kenmerkt een industriële badkamer?

  Een industriële badkamer wordt vaak omschreven als strak en stoer, maar wat kenmerkt deze badkamerst...

  verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
#siteLanguage.callCTA_s#