Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
Realiseer een maatwerk wastafelterug naar Blogs
7 december 2019

Realiseer een maatwerk wastafel

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

maatwerk-wastafel.png

De badkamer is een belangrijke ruimte in jouw huis. Die zoek je niet zomaar even uit… dat kost tijd. Je doet inspiratie op, vraagt om advies en dan is daar het moment… de badkamer wordt geplaatst. Maar wacht, die standaard wastafel is eigenlijk helemaal niet mooi. Waarom heeft niemand jou daarop geattendeerd?

Wist je dat het mogelijk is om jouw wastafel helemaal op maat te laten maken? De tijden van de standaard wastafel zijn voorbij. Dit onderdeel van jouw badkamer is niet langer een ondergeschoven onderwerp. Nee, de wastafel hoort bij het geheel en dient tegenwoordig als finishing touch.

Dat begrijpen wij als geen ander en daarom bieden wij… jouw maatwerk wastafel! 

maatwerk-wastafel-2.png

Kies jouw materiaal:

Om tot een passende wastafel te komen is het materiaal heel belangrijk. Wat ligt op de vloer? Welke tegels heb jij op de muren? De hamvraag is; welk materiaal past daarbij?
Bij ons kan je kiezen uit maar liefst vijf verschillende materialen:

 • Composiet 
 • Keramiek
 • Solid surface
 • Fenix NTM 
 • TopCore

Kies jouw kleur:

De kleur van de wastafel hoeft niet standaard wit zijn. Er zijn zeker honderd verschillende kleuren mogelijk! Denk eens aan een mooie zwarte kom, in combinatie met zwart sanitair. Of misschien ga jij voor gewaagd roze onder een zilveren spiegel tegen een strakke witte muur? Zie jouw wastafel als een accessoire en combineer naar hartelust.

Kies jouw ontwerp:

De keuze van wastafel stijlen is tegenwoordig eindeloos. Inspiratie nodig? We hebben de wastafel trends van 2019 voor je op een rij gezet:

Industriële stijl
Deze stijl is overgevlogen van de afgelopen drie jaar. Langzaam deed het haar opmars in de badkamerwereld, maar nu breekt het door! Het is stoer, robuust en staat prachtig in een strak ingerichte badkamer.

Vrijstaande wastafel
De trend van de vrijstaande wastafel blijft favoriet. Logisch, want je creëert hiermee optisch ruimte. Daarnaast is de vrijstaande wastafel gemakkelijk schoon te houden en geeft het een heerlijk luxe uitstraling.

Moderne stijl
Wastafels in moderne stijl zijn super strak. De rechte lijnen en sterke hoeken geven een krachtige look. Prachtige eye-catcher en goed te combineren met andere stijlen.

maatwerk-wastafel-3.png

Kies jouw merk:

Elk merk heeft zo haar eigen invulling op de trends. De moderne wastafel van Villeroy&Boch is niet dezelfde als die van VTWonen. Al die verschillen maken het wel moeilijk om te kiezen. Laat je daarom altijd adviseren door een badkamer-expert die precies weet te achterhalen wat bij jou past.

Tijd voor een maatwerk wastafel? Wij helpen je graag! »


Recente blogitems

 • Coronavirus maatregelen
  15 oktober 2020

  Coronavirus maatregelen

  We nemen bij Intermat de huidige situatie rondom het Coronavirus erg serieus. Tijdens het contact me...

  verder lezen
 • De bijkeuken: van rommelhok naar multifunctioneel
  15 oktober 2020

  De bijkeuken: van rommelhok naar multifunctioneel

  De bijkeuken is eigenlijk een ondergeschoven kindje in veel huishoudens. Door een slimme en moderne ...

  verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
Bel ons: 0297 - 233 533

2 vestigingen

intermat Mijdrecht

intermat Alphen a/d Rijn 

Bekijk showroom