Alle projecten
Tegels woonkamer & badkamer

Tegels woonkamer & badkamer

Al eerder lieten Lambert en Marianne Thiry bij de verbouwing van hun huis, Intermat een nieuwe keuken en badkamer verzorgen. Daar waren zij zó blij mee, dat ze Intermat elf jaar later weer inschakelden

“We zochten een grijze tegel en die hebben we weer bij Intermat gevonden! In onze badkamers en toiletruimte ligt nu een mooie tegel waarvan je in eerste instantie denkt dat het grijs is, totdat je beter kijkt. Dan kom je erachter dat er veel meer andere mooie kleuren in zitten: een zandkleur en bruin. Aan de muur hebben we een bijpassende tegel die iets grover van structuur is; de vloertegel is egaler. Zo is de hele badkamer één mooi geheel. Naast de tegels, verzorgde Intermat ook de sanitaire voorzieningen, zoals de douche, de drukplaat en wandclosetten en de drains.”

“Wat heel prettig is, is dat ze bij Intermat proeftegels hebben. Je kunt een tegel in de showroom heel mooi vinden, maar vaak is de lichtinval in je eigen huis anders waardoor ook de kleur anders is. Wij namen verschillende proeftegels mee en drie van de tegels die we in de showroom prachtig vonden, vielen af omdat ze in onze woning niet mooi waren. Dan is het nog steeds lastig om een keuze te maken, want je hebt maar één tegel en het is lastig om je voor te stellen hoe je hele badkamer in die kleur eruit ziet. Gelukkig denken ze bij Intermat uitstekend met je mee.”

“Eigenlijk was het idee van onze adviseur Miranda om een andere tegel, zoals keramisch hout, te leggen in de privéruimte – bestaande uit de badkamer, slaapkamer en inloopkast. Zo zou je duidelijker zien dat dit een aparte ruimte is. In eerste instantie waren we helemaal niet enthousiast over haar suggestie voor keramisch parket. Mijn man was zelfs bang dat het er nep uit zou zien. Maar Miranda liet ons inzien dat dat niet het geval is en dat het ons appartement een mooie en warme uitstraling geeft. Moet je ons appartement nu eens zien: het keramisch parket is niet in de privéruimte, maar in de rest van de woning terechtgekomen omdat we het zo mooi vinden! Het staat prachtig bij onze kersenhouten meubels en geeft een warme uitstraling aan onze woonkamer.

Of het er nep uitziet? Helemaal niet! Iedere plank is uniek, net als bij hout het geval is. Voor hout hadden we alleen nooit gekozen, omdat het niet praktisch is. Dit ‘hout’ is echter makkelijk te onderhouden en we hoeven niet voorzichtig te zijn met water.”

scroll arrow
  • Tegels woonkamer & badkamer
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.

2000 m2 showroom

Met onze showroom van ruim 2000 vierkante meter, valt er uiteraard veel te ontdekken. De diverse leefwerelden zijn op logische wijze ingedeeld. Iedere leefwereld heeft zo zijn eigen sferen, geuren en kleuren. Iedere stijl is uniek. Voor ieder wat wils. 

Neem alvast een digitale rondleiding door onze showroom!

Uniek in Nederland

Wat maakt Intermat Mijdrecht nu zo uniek ten opzichte van alle andere showrooms in Nederland? Naast het enorme oppervlak van 2000 vierkante meter showroom, beschikt Intermat ook over het Mosa Experience Centre. Hier wordt de meest prachtige tegelcollectie tentoongesteld, welke u als bezoeker kunt ontdekken. Daarnaast heeft Intermat als 1 van de weinigen een Bulthaup Showroom. Deze schitterende b1 en b3 keukens zijn dan ook zo opgesteld dat je de keuken daadwerkelijk kunt ervaren. 

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid is voor ons belangrijk. Heb je opmerkingen, tips of andere ideeën voor of over Intermat? Laat ons dit weten via de contactpagina

Verbouwtips

Tijdens het verbouwen wil je uiteraard zo min mogelijk last hebben van de "rompslomp" er om heen. Intermat is dan ook de juiste aangewezen partner om verbouwers zo veel mogelijk te ontzorgen. Hierdoor zul je de verbouwing niet als een vervelende, maar juist als een inspirerende ervaring beleven. Doordat Intermat met veel professionals werkt, verlopen nieuw -en verbouwprojecten soepel.

Uiteraard kun je zelf ook altijd de juiste maatregelen treffen om het bouwproject zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ben je benieuwd hoe? Neem contact met ons op via 0297 - 233 533 of kijk op onze contactpagina.

Onderhoud en montage

Uiteraard gaan wij er van uit dat de montage op de juiste manier wordt uitgevoerd. Desondanks kan er wel eens wat voorvallen waarbij je de hulp van Intermat wilt inschakelen. En Intermat zou Intermat niet zijn, als zij daar niet de beste service in aanbiedt. Zelfs jaren na plaatsing van je keuken, badkamer of tegels staat Intermat voor u klaar om te ondersteunen waar nodig. 

Heb je vragen over je reeds opgeleverde keuken, badkamer of geplaatste tegels? Neem contact met ons op!

contact opnemen

 

Oplevering

De oplevering van uw keuken, badkamer of tegels wordt uiteraard tot in de puntjes verzorgd door Intermat. 

Ontwerp en advies

In de afgelopen jaren heeft Intermat zich veel ontwikkeld. Niet alleen in producten, maar ook in adviezen. Standaard oplossingen zijn er natuurlijk altijd. De kracht bij Intermat is juist dat er wordt geluisterd naar de individuele wensen. Deze wensen worden, samen met jou, vertaald naar een passend ontwerp. Welk in ieder interieur tot zijn recht komt.      

Van idee tot uitwerking

Voor zowel grote als kleine veranderingen in uw huis kunt u bij Intermat terecht. Advies in alle vormen en maten worden aangeboden. De medewerkers bij Intermat weten door jarenlange ervaring u het beste advies te geven, wat passend is bij jouw wensen. Aan de hand van onder andere moodboards, plattegronden, 3D-impressies en tekeningen worden jouw ideeën vormgegeven tot het definitieve ontwerp. En uiteraard biedt Intermat volledige ondersteuning bij de realisatie van jouw keuken, badkamer of het plaatsen van jouw tegels.

Bezorgservice

Intermat werkt met chauffeurs. Hierdoor zijn wij in de mogelijkheid om je bestelde producten / ontwerpen te bezorgen! Informeer naar de mogelijkheden via onze contactpagina.

Terugbelservice

Wil je graag dat Intermat contact met je opneemt? Bij Intermat is het mogelijk om een terugbelverzoek in te dienen. Intermat neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Hoe je dit kunt aanvragen? Ga naar de Terugbelservice pagina

Open Nieuwsbrief aanmelden

intermat Mijdrecht

Constructieweg 6
3641 SB Mijdrecht

0297 - 233 533

openingstijden mijdrecht

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
donderdag  koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondaggesloten

Magazijn mijdrecht

maandag - vrijdag  07.00 - 16.00
zaterdag en zondaggesloten
 

Intermat Alphen a/d Rijn

Hoorn 124
2404 HJ Alphen aan den Rijn

0172 - 422 100

openingstijden alphen

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
vrijdag koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 17.00
zondaggesloten


 

volg ons

  • social-twitter
GRATIS INTERMEZZO

Een interieur kies je maar een paar keer in je leven.

Vraag de gratis Intermezzo brochure aan en laat je inspireren!

Campagne image
aanvragen