Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
‹ Terug naar overzicht
Keuken met bijkeuken

Keuken met bijkeuken

Adviseur kwam met goede ideeën en had zelfs een perfecte oplossing voor het vergroten van de ruimte

Toen Wim en Pauline vorig jaar een huis op de Veluwe kochten, waren ze van plan om een keuken aan te schaffen bij een lokale leverancier. “We wilden eerst even ideeën opdoen bij Intermat, omdat we daar de vorige keer zo goed geslaagd waren”, vertelt Wim Kromhout. “Maar toen we daar eenmaal waren en ontdekten dat Rob daar nog steeds werkt, waren we al snel om. Het leuke contact was weer als vanouds en toen Rob ons de nieuwste ontwikkelingen liet zien, was het al vrij snel duidelijk: ook deze keuken zou van Intermat komen.” 

“Het verliep weer net zo soepel als de vorige keer. De oorspronkelijke keuken was klein en donker en grensde aan een vrij ruime bijkeuken. We wilden de nieuwe keuken graag wat groter en de bijkeuken juist kleiner, maar de verdeelunit van de vloerverwarming zat in de weg. Deze was in de bijkeuken geplaatst, tegen de muur die grenst aan de keuken. Rob opperde om de muur te verplaatsten en de verdeelunit in te bouwen in het keukeneiland, verwerkt in een laag kastje. Een geweldig goed idee waar we zelf nooit op waren gekomen.” 

“We zijn samen tot de keuze gekomen van een prachtige Keller keuken uitgevoerd in ‘grijs verticaal houtlook’. Apparatuur van Miele een mooie afzuiging van Novy en die superhandige Quooker kraan maakt het helemaal af. Het ziet er allemaal logisch uit en er is niets wat we anders hadden moeten doen. Het resultaat van een fijne samenwerking met Rob, die met veel geduld en oog voor detail alles voor ons heeft ingetekend. In de 3D-tekeningen heeft hij zelfs de nieuwe toegang van hal naar woonkamer meegenomen die mijn vrouw en ik hadden bedacht. Dit hielp enorm bij de beeldvorming. Wat ook fijn was, is dat alles heel professioneel geïnstalleerd. We zijn echt super happy met onze nieuwe keuken: het is een plezier om er bezig te zijn én om erop uit te kijken. Het is echt de centrale plek bij ons in huis, waar we graag vertoeven.”

scroll arrow
  • Keuken met bijkeuken
  • Keuken met bijkeuken
  • Keuken met bijkeuken
  • Keuken met bijkeuken
  • Keuken met bijkeuken
#siteLanguage.callCTA_s#