Klassiek

Klassieke badkamers

Intermat laat je graag zien dat er meer mogelijk is met je badkamer dan je zou verwachten. Het is natuurlijk fijn dat je een voorkeur hebt voor mooie, bijzondere, klassieke dingen. En dan is de badkamer een prima plek waar je je liefde voor klassiek kunt laten weerspiegelen. Kom dus vooral eens kijken naar de badkamers in onze showroom, stellen we voor. Je zult verbaasd zijn.

Stel jouw eigen klassieke badkamer samen

Ga samen met onze deskundige mensen aan de slag om je eigen klassieke droombadkamer samen te stellen! Wij vinden het leuk om je te helpen bij het samenstellen van je badkamer en geven je graag advies om tot het beste resultaat te komen. Daarbij zijn alle combinaties in materialen en kleuren mogelijk. Voor elke ruimte is er een klassieke badkamer op maat samen te stellen.

Een showroom vol kwalitatieve klassieke merken

Een badkamer moet jarenlang mooi blijven. Daarom vind je in de showroom van Intermat alleen kwalitatieve klassieke merken als Duravit, Cleopatra, Hansgrohe, Axor en Villeroy & Boch. En niet te vergeten: Intermat heeft in haar showroom een unieke en enorme collectie tegels, waarmee je in je klassieke badkamer een prachtige sfeer creëert.

Kom ontdekken. Maak een afspraak.

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Maak een afspraak. Dan reserveren we alle tijd voor je.

Bel mij

of maak een afspraak

  Bel ons: 0297 - 233 533

  intermezzo-40-fix.png

  intermezzo-aanvragen

  Bestel nu!

  Maak een afspraak met één van onze adviseurs

  Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

  Aanhef
  Nieuwsbrief
  TijdParticulier / Project
  Mijn interesses
  LandPrivacybeleid