Sanitair Amersfoort

Ben je op zoek naar sanitair? En is Amersfoort je woonplaats? Dan ben je bij Intermat aan het goede adres!

Sanitair voor je woning in Amersfoort?

Denk je erover om je badkamer of toilet een make-over te geven? Of betrek je binnenkort een nieuwbouwwoning? Dan heb je sanitair nodig! Intermat biedt jou een scala aan mogelijkheden voor je badkamer.

designbadkamer1.jpg

Sanitair voor iedere smaak

Net als met keukens is geen badkamer hetzelfde. Misschien heb je een riante badkamer of heb je juist alleen maar ruimte voor een douche en een toilet. Van modern tot klassiek en van basic tot zeer luxe. Intermat biedt het optimale sanitair voor iedere ruimte.

Sanitair showroom

Intermat heeft voor jou haar best gedaan om haar showroom zo goed mogelijk in te richten. Zo kun je je inleven hoe de badkamer er bij jou thuis uit zou kunnen zien. Uiteraard kunnen onze adviseurs ook samen met jou een ontwerp maken om de ruimte in je badkamer zo goed mogelijk te benutten. 

Merken sanitair die jou een goed gevoel geven

Intermat verkoopt een groot aantal bekende merken die staan voor kwaliteit en duurzaamheid:

Tegels voor bij je sanitair in Amersfoort

Bijpassend bij je sanitair vindt je bij Intermat ook een groot assortiment tegels. Ook deze zijn uiteraard verkrijgbaar in alle denkbare stijlen, maten, sferen en merken. Intermat levert onder andere merken als COEM, Kerlite, Marazzi, Margres, VT Wonen, Sphinx en Edimax. Ook hebben wij een unieke showroom voor de Mosa tegelcollectie.

Professionele installatie van sanitair

Heb je een keuze gemaakt? Dan komen onze ervaren monteurs bij je langs om het sanitair te installeren in je woning in Amersfoort. Woon je buiten Amersfoort? Geen probleem! Wij installeren onze producten in heel Nederland. Voor advies over sanitair kun je uiteraard een afspraak maken!

Kom je snel langs? 

Onze sanitair showroom is te vinden in Mijdrecht. Slechts een klein uurtje rijden vanaf Amersfoort. Voor al je vragen kun je ons bellen via 0297 - 233 533 of stuur een e-mail.

Bel mij

of maak een afspraak

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid