Mozaiek tegels badkamer

Ontdek het mooie van mozaiek tegels in je badkamer 

Wist je dat de oude Grieken en Romeinen prachtig mozaiekvloeren hadden? Hele verhalen kon je daarin lezen. Die verhalen hoeven natuurlijk niet in je badkamer. Maar mozaiek maakt het wel prachtig kleurrijk. Exact in de tinten en patronen die jij mooi vindt. Je kunt bij ons te kust en te keur want we hebben een heel uitgebreid aanbod. Niet alleen in verschillende  groottes; ook in allerlei kleuren. Je hoeft onze mozaiek tegels niet per se als vloer te leggen; ze zijn ook schitterend op de wand.. 

mozaiek-tegels-badkamer.jpg

Helemaal in de sfeer met mozaiek tegels

Mozaiek is nergens mee te vergelijken en daardoor volstrekt uniek. Zo kun je met speels gemak de accenten aanbrengen die bij jou passen. Het aantal variaties is eindeloos. En als al die mogelijkheden een beetje teveel voor je worden, helpen we je graag op weg bij Intermat. 

De vakman plaats je mozaiek tegels 

Als je het één keer hebt gezien, weet je het: mozaiek tegels plaatsen is specialistenwerk. Gelukkig hebben wij zeer ervaren tegelzetters in huis. Vakmensen, al zeggen we het zelf. Ze laten niets aan het toeval over. Zij zorgen ervoor dat je een schitterende mozaiekwand of –vloer krijgt. 

Laat je inspireren over mozaiek tegels 

Hoe kom je op ideeën voor je badkamer? Die vraag krijgen wij geregeld. Allereerst is dat een kwestie van zien en ontdekken. Er is zoveel! Dus is het goed om eerst een rond te neuzen in ons ruime assortiment. Als je dan langzamerhand een beeld krijgt, helpen wij je graag om er een uniek design van te maken. 

Het Mosa Experience Center: mozaiek tegels badkamer expo

In onze showroom vind je het Mosa Experience Center. Hier vind je een tegelcollectie van jewelste. Als je er gaat rondneuzen vind je ongetwijfeld de mozaiek tegels die precies passen bij de wensen en het budget voor je badkamer. 

Maak een afspraak voor advies over mozaiek tegels badkamer

Wil je meer weten over onze mozaiektegels voor de badkamer? Maak dan een afspraak met één van onze badkameradviseurs. We reserveren alle tijd voor je en we zullen je inspireren.

Bel mij

of maak een afspraak

Delen viaDelen via Twitter
Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Land