Terug naar Villeroy & Boch

Villeroy & Boch Squaro Prestige

Uniek functioneel, stijlvol in de ruimte

Squaro Prestige is een designobject met een uniek karakter. Met individuele, met de hand aangebrachte oppervlakken vormen de vrijstaande Squaro Edge 12 baden exclusieve unicaten. De traditionele ambachtskunst voor de veredeling met uitmuntend fineer van echt hout of een elegante lederlook neemt voor elke Squaro Prestige bad tot 32 uur in beslag. In combinatie met het bekroonde baddesign en het aangenaam warme, huidvriendelijke materiaal Quaryl® is de Squaro Prestige een veeleisend meesterwerk voor uw badkamer.

Kies uit 7 uitmuntende oppervlakken

Ontwerp uw Squaro Prestige model individueel naar uw wensen en geef het bad een persoonlijke uitstraling. Er zijn zes verschillende fraaie houtsoorten met matte of hoogglanzende oppervlakken plus een elegante lederlook verkrijgbaar. Met de name de natuurlijke structuur en nerf van het hout maken uw Squaro Prestige badkuip tot een exclusief unicaat.

Badkamervormgeving op premium niveau

Breng nog meer exclusiviteit in uw badkamer en combineer het unieke Squaro Prestige bad met de zuilwastafel Octagon. De oppervlakte-veredelingen Mocha Finish en Dark Chestnut zijn perfect op elkaar afgestemd.

Geniet van optimale keramiekkunst: met Octagon, de achthoek. Een meesterwerk van precisie en ambachtskunst met exacte hoeken, unieke facetten en uitgelezen oppervlakken van het nieuwe materiaal TitanCeram.

 

Villeroy & Boch Squaro Prestige op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak

Andere Villeroy & Boch

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid