Terug naar Villeroy & Boch

Villeroy & Boch Squaro Edge 12

Pure esthetiek, die voldoet aan de hoogste eisen

Squaro Edge 12 brengt badkamercomfort en de hoogste eisen samen tot volmaakte esthetiek. Deze unieke collectie overtuigt met een buitengewone randvorm, met een slechts 12 mm smalle badrand. Het bad is door de binnendiepte van 45 cm uiterst waterbesparend, heeft een geïntegreerd afvoer- en overloopgarnituur en is in de gangbare maten ook als inbouwvariant verkrijgbaar. Naar keuze is een mantel in de kleuren wit of Graphite Noir verkrijgbaar.

Nieuwe serie kleuren voor optimale individualiteit

Kleuren roepen emoties op, zorgen voor sfeer en geven de badkamer iets persoonlijks. Squaro Edge 12, met een unieke serie kleuren, wordt hiermee een individueel highlight in de badkamer. Geïnspireerd door het kleurenspel van de seizoenen in Parijs ontwikkelde ontwerpster Gesa Hansen een fascinerend nieuw kleurconcept. Meer dan 200 harmonische mantelkleuren zorgen voor een volledig nieuw spectrum aan ontwerpmogelijkheden en bieden de badkamer een bijzonder individuele, volmaakte schoonheid

Quaryl voor een buitengewone badervaring

Dankzij het exclusief door Villeroy & Boch ontwikkelde materiaal Quaryl wordt met de collectie Squaro Edge 12 een bijzondere vormgeving van het bad mogelijk. De unieke en nauwkeurige afwerking zorgt voor perfecte vormen, die niet alleen esthetisch, maar ook functioneel overtuigen. Het solide en robuuste materiaal zorgt voor schoon maar ook veilig baden, omdat het oppervlak vuilafstotend is en uitglijden voorkomt. Het materiaal Quaryl is zeer huidvriendelijk en neemt snel de warmte van het water aan.

Winnaar Interior Innovation Award 2014

Squaro Edge 12 overtuigt door innovatieve designoplossingen en werd daarvoor bekroond met de Interior Innovation Award 2014. De Interior Innovation Award is een prijs voor innovatieve topprestaties in alle productgroepen van de interieursector en geldt tegenwoordig wereldwijd als een van de meest gerenommeerde designprijzen in deze branche.

 

Villeroy & Boch Squaro Edge 12 op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
Zomeractie

Laat deze zomer een specialist langskomen

Speciaal voor de zomer heeft Goedhart keukens en tegels een actie ontwikkeld waar het mogelijk is om gratis een adviseur bij u thuis te laten komen.

Ik wil advies aan huis

Andere Villeroy & Boch

Bel ons: 0297 - 233 533

zomeractie_im.jpg

Afspraak maken!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid