Kermi

Series van Kermi

Kermi badkamer

Al 50 jaar biedt Kermi een unieke deskundigheid op het gebied van verwarmen en douchegenot. Een hoge standaard zet zich voort in de betrokken service en in de heldere bedrijfscultuur. Kermi doucheschermen en douchevloersystemen zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de erkende sanitairvakhandel. De professionele sanitairinstallateur zorgt voor de juiste planning en correcte montage. Kermi betekent innovatief design, gegarandeerde kwaliteit en perfecte functionele oplossingen naar de persoonlijke wens van de klant.

Jouw Kermi badkamer samenstellen

Ga samen met onze deskundigen aan de slag om je eigen Kermi droombadkamer te realiseren! Wij vinden het leuk om je te helpen bij het samenstellen van je badkamer en geven je graag advies om tot het beste resultaat te komen. Daarbij zijn alle combinaties in materialen, kleuren en Kermi producten mogelijk. Voor elke ruimte is er een droombadkamer op maat samen te stellen, volgens jouw wensen en budget.

Kom ontdekken. Maak een afspraak.

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Maak een afspraak. Dan reserveren we alle tijd voor je. 

Kermi op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
Zomeractie

Laat deze zomer een specialist langskomen

Speciaal voor de zomer heeft Goedhart keukens en tegels een actie ontwikkeld waar het mogelijk is om gratis een adviseur bij u thuis te laten komen.

Ik wil advies aan huis
Bel ons: 0297 - 233 533

zomeractie_im.jpg

Afspraak maken!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid