Terug naar overzicht
  • Dornbracht CL.1

Dornbracht CL.1

Zinnelijkheid en karakter in een gloednieuw ontwerp

Met een mix en match van texturen, kleuren en materialen belichaamt CL.1 een vooruitstrevend badkamerdesign met extravagante accenten en nieuwe mogelijkheden om jouw badkamer persoonlijkheid te geven. CL.1 past zich perfect aan jouw persoonlijke designwensen aan met verschillende greep varianten en afwerkingen.

Architectuur als inspiratie

De verscheidenheid aan afwerkings- en handgreepvarianten in de CL.1-lijn is geïnspireerd op de vooruitstrevende buitenkant van stijlbepalende architecturale werken. De architectuur wordt beïnvloed door een consequent collageachtige stijl. Vormen, materialen, texturen, kleuren en licht harmoniëren met elkaar, botsen met elkaar en gaan in elkaar over. Deze lijn weerspiegelt zowel de groeiende wens naar onderscheidende materialen als de toenemende wens naar eigenheid en duurzaamheid.

Dornbracht CL.1 op maat? ontdek onze brochures of maak een afspraak!

Bij intermat vind je een zeer compleet assortiment keukens van diverse hoogwaardige merken, zoals Siematic, Next125, Schüller, Keller en Mereno. Met het assortiment en de deskundigheid van intermat vind je gegarandeerd de keuken of badkamer die aansluit bij jouw wensen en budget. Daarnaast zijn wij natuurlijk partners van de gerenommeerde apparatenmerken Miele, Siemens, Atag, Pelgrim, Etna, Bora, Gaggenau, Neff, Novy, Liebherr, Quooker en Grohe. In combinatie met een grote verscheidenheid aan werkbladen kunnen wij alle oplossingen bieden.
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.