Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
Terug naar overzicht
  • Badkamer samenstellen

Badkamer samenstellen

Badkamer samenstellen

Ga samen met onze deskundige mensen aan de slag om je eigen droombadkamer samen te stellen! Wij vinden het leuk om je te helpen bij het samenstellen van je badkamer en geven je graag advies om tot het beste resultaat te komen. Daarbij zijn alle combinaties in materialen, kleuren en producten mogelijk. Voor elke ruimte is er een droombadkamer op maat samen te stellen, volgens jouw wensen en budget.

Elke samenstelling van jouw badkamer is mogelijk

Kom eerst op ontdekkingstocht bij Intermat en laat je inspireren door onze uitgebreide collectie van toonaangevende badkamermerken voordat je je badkamer gaat samenstellen. Geen mens is hetzelfde, dus een badkamer ook niet. Bij Intermat vind je daarom uiteenlopende stijlen. 

Intermat heeft natuurlijk alle gerenommeerde merken producten in huis. Villeroy & Boch, Hansgrohe, Duravit, Cleopatra. Ook hierin is de keuze zeer uitgebreid. Door de ideale combinatie van producten is elke oplossing mogelijk om tot de juiste samenstelling van jouw badkamer te komen.

Kom ontdekken. Maak een afspraak.

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Maak een afspraak. Dan reserveren we alle tijd voor je om samen jouw badkamer te ontwerpen. 

Badkamer samenstellen op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
Bel ons: 0297 - 233 533

2 vestigingen

intermat Mijdrecht

intermat Alphen a/d Rijn 

Bekijk showroom