Badkamers Hilversum

Een nieuwe badkamer uitkiezen doe je niet iedere dag. Het is dan ook prettig om eerst rustig inspiratie op te doen en je uitgebreid te oriënteren. 

Laat je inspireren door onze badkamershowroom nabij Hilversum

Hier vind je diverse badkamers van hoogstaande merken als Villeroy & Boch, Axor, Hansgrohe, Cleopatra en Duravit. Van klassiek tot modern. Van zeer luxe tot verrassend betaalbaar. Intermat is er voor iedereen die van de badkamer iets persoonlijks en moois wil maken. Wat je budget of stijl ook is.

Klein maar fijn

Je hebt niet altijd veel ruimte nodig om een fantastische badkamer te hebben. Wij laten je graag zien hoe je door de juiste indeling te maken ook van een kleine ruimte een prachtige badkamer kunt maken.

Ontwerp jouw droombadkamer in onze badkamershowroom nabij Hilversum

Heb je jouw droombadkamer gevonden? Dan maakt één van onze deskundige adviseurs op basis van je wensen en voorkeuren een prachtig ontwerp. Zo krijg je meteen een goed beeld van jouw toekomstige badkamer.

Maak je badkamer af met prachtige tegels

Maak je badkamer helemaal af met bijpassende tegels. Zij zorgen voor extra veel sfeer in je badkamer. In onze showroom hebben wij dan ook een deel speciaal ingericht voor onze unieke tegelcollectie; met tegels in allerlei kleuren, soorten en maten.

Eindeloos combineren

Het leuke aan tegels is dat je ze eindeloos kunt combineren. Zo komen wij telkens weer tot een uniek tegelontwerp. Intermat biedt ook op het gebied van tegels voor ieder wat wils; van natuurstenen of een houten look tot felgekleurde, vrolijke mozaïeken tegels.

Maak een afspraak en bezoek onze showroom voor badkamers nabij Hilversum

Wij nodigen je graag uit om eens langs te komen bij onze showroom voor badkamers nabij Hilversum (Mijdrecht). Vind je het fijn om samen met één van onze adviseurs door de showroom te lopen? Dan raden wij je aan om een afspraak te maken. Dan reserveren we alle tijd voor je zodat je direct al je vragen kunt stellen. 

Bel mij

of maak een afspraak

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid